Belépés a magánszemélyeknek szóló anyagokhozBelépés a magánszemélyeknek szóló anyagokhoz
Belépés a vállalkozásoknak szóló anyagokhozBelépés a vállalkozásoknak szóló anyagokhoz

Az alapok 2015. első félévi jelentése

Értesítjük kedves befektetőinket, hogy 2015. augusztus 31-től elérhető az általunk kezelt értékpapír alapok 2015. első félévi beszámolója, amelyet az alapok termékoldalain, illetve a Jelentések menüpontban tettünk elérhetővé.

Fejlett piaci részvénybefektetés tőkevédelemmel - OTP Fejlett Világ II. Alap

2015. július 27-én indul az OTP Fejlett Világ II. Alapunk jegyzése. Új alapunkkal befektetőink úgy részesedhetnek négy fejlett piaci részvényindexen keresztül több száz vállalat futamidő alatti teljesítményéből, hogy a befektetett tőkéjüket nem kockáztatják, a befektetési jegyek névértéke ugyanis a futamidő végén minden esetben visszafizetésre kerül. Az OTP Fejlett Világ II. Alap befektetési jegyei napi diszkont árfolyamon, vételi jutalék nélkül 2015. szeptember 11-ig vásárolhatóak meg.

Abszolút hozam alapok tőkevédelemmel!

2015. május 26-án indul az OTP Szinergia IX. Alapunk jegyzése. Új alapunkkal befektetőink úgy részesedhetnek hét származtatott és aktívan kezelt alapunk teljesítményéből, hogy a befektetett tőkéjüket nem kockáztatják, a befektetési jegyek névértéke ugyanis a futamidő végén minden esetben visszafizetésre kerül. Az OTP Szinergia IX. Alap befektetési jegyei napi diszkont árfolyamon, vételi jutalék nélkül 2015. július 10-ig vásárolhatóak meg.

Az alapok 2014. évi jelentése

Értesítjük kedves befektetőinket, hogy 2015. április 30-tól elérhető az általunk kezelt értékpapír alapok 2014. évi beszámolója, amelyet az alapok termékoldalain, illetve a Jelentések menüpontban tettünk elérhetővé.

OTP Értékpapír Alapok

Kérjük, kattintson az alapcsoport nevére, majd válassza ki a megtekinteni kívánt alap nevét! Az alap neve alatt látható lesz árfolyama, az alapban kezelt vagyon összege és az adatközlés értéknapja.

2010. augusztus 10-től a több sorozatban kibocsátott alapok („A”, „B”, „C” sorozatok) közzétett nettó eszközértéke (vagyona) a sorozatok összesített nettó eszközértékét (vagyonát) jelenti.

*Zártvégű alapok esetében a befektetési jegyek adásvétele a tőzsdei adásvétel során elérhető vételi vagy eladási árfolyamon történik, mely az aktuális kereslettől és kínálattól függően eltérhet az alap befektetési jegyeinek mindenkori értékét tükröző napi árfolyamától. Az aktuális tőzsdei árról a BÉT honlapja nyújt tájékoztatást.
FELHASZNÁLÓ:
JELSZÓ:
  Segítség.
 

REGISZTRÁCIÓ