Belépés a magánszemélyeknek szóló anyagokhozBelépés a magánszemélyeknek szóló anyagokhoz
Belépés a vállalkozásoknak szóló anyagokhozBelépés a vállalkozásoknak szóló anyagokhoz

OTP Globál Mix Alap – részvénybefektetések tőkevédelem mellett

Új tőkevédett alappal bővül kínálatunk!

Szeretne a világ legnagyobb vállalatainak részvényeibe fektetni, de nem szeretné a befektetett tőkéjét kockáztatni? Új tőkevédett alapunkkal, az OTP Globál Mix Alappal mindez lehetséges! Az alap ugyanis a befektetett tőke védelme mellett egy több száz egyedi vállalatból álló, a fejlett és a feltörekvő országokból összeválogatott részvényből álló eszközkosár futamidő alatti teljesítményéből nyújt részesedési lehetőséget. Az OTP Globál Mix Alap befektetési jegyei napi diszkont árfolyamon, vételi jutalék nélkül jegyezhetőek 2016. január 22-ig!

Két új alappal bővül az OTP Prémium Válogatás Alapcsalád!

Két új óvatos vegyes alappal bővül az OTP Prémium Válogatás Alapcsalád! Az új alapokkal befektetőink egy nagyobb részt az OTP Optima Tőkegarantált Kötvény Alapunk teljesítményéből, illetve kisebb részt egy aktívan kezelt részvénykitettség teljesítményéből részesedhetnek. Az OTP Prémium Aktív Klasszikus Alap kockázatos eszközeit a feltörekvő részvénypiacokról válogatjuk, míg az OTP Prémium Trend Klasszikus Alap amerikai és német vállalatok részvényeiből állítja össze portfolióját. Mindkét konstrukció befektetési politikája a befektetett tőke megóvására törekszik annak 75%-ig, 365 napos tartási időtávot követően.

Szeptember 28-tól jegyezhető az OTP Szinergia X. Alap!

Indul az OTP Szinergia X. Alapunk befektetési jegyeinek jegyzése. Új tőkevédett alapunkkal ismét különböző abszolút hozam stratégiák mentén, vagy aktívan kezelt alapjaink futamidő alatti teljesítményéből lehet részesedni a befektetett tőke kockáztatása nélkül. A mögöttes portfoliót ezúttal hét sikeres alapunk alkotja, amelyek a globális kötvény, részvény és deviza piacokon fektetnek be, illetve a portfoliót árupiaci befektetések teszik teljessé. A befektetési jegyek névérték alatt, napi diszkont árfolyamon, vételi jutalék nélkül 2015. november 13-ig jegyezhetőek!

OTP Értékpapír Alapok

Kérjük, kattintson az alapcsoport nevére, majd válassza ki a megtekinteni kívánt alap nevét! Az alap neve alatt látható lesz árfolyama, az alapban kezelt vagyon összege és az adatközlés értéknapja.

2010. augusztus 10-től a több sorozatban kibocsátott alapok („A”, „B”, „C” sorozatok) közzétett nettó eszközértéke (vagyona) a sorozatok összesített nettó eszközértékét (vagyonát) jelenti.

*Zártvégű alapok esetében a befektetési jegyek adásvétele a tőzsdei adásvétel során elérhető vételi vagy eladási árfolyamon történik, mely az aktuális kereslettől és kínálattól függően eltérhet az alap befektetési jegyeinek mindenkori értékét tükröző napi árfolyamától. Az aktuális tőzsdei árról a BÉT honlapja nyújt tájékoztatást.
FELHASZNÁLÓ:
JELSZÓ:
  Segítség.
 

REGISZTRÁCIÓ