Belépés a magánszemélyeknek szóló anyagokhozBelépés a magánszemélyeknek szóló anyagokhoz
Belépés a vállalkozásoknak szóló anyagokhozBelépés a vállalkozásoknak szóló anyagokhoz

Abszolút hozam alapok tőkevédelemmel!

2015. május 26-án indul az OTP Szinergia IX. Alapunk jegyzése. Új alapunkkal befektetőink úgy részesedhetnek hét származtatott és aktívan kezelt alapunk teljesítményéből, hogy a befektetett tőkéjüket nem kockáztatják, a befektetési jegyek névértéke ugyanis a futamidő végén minden esetben visszafizetésre kerül. Az OTP Szinergia IX. Alap befektetési jegyei napi diszkont árfolyamon, vételi jutalék nélkül 2015. július 10-ig vásárolhatóak meg.

Az alapok 2014. évi jelentése

Értesítjük kedves befektetőinket, hogy 2015. április 30-tól elérhető az általunk kezelt értékpapír alapok 2014. évi beszámolója, amelyet az alapok termékoldalain, illetve a Jelentések menüpontban tettünk elérhetővé.

Tőkevédett alapok lejárata és átalakulása

2015. március 31 az OTP Feltörekvő Piaci Trend Fix VI., VII., VIII., IX., valamint az OTP Fejlett Piaci Trend Fix I., II.Alapok futamidejének lejárata. Ezen alapok eredeti futamidejük utolsó napján azonban nem szűnnek meg, hanem átalakulnak és határozatlan futamidejű, nyíltvégű alapokként működnek tovább. Az alapok határozatlan futamidejű, nyíltvégű alapokként való további működése biztosítja azt a lehetőséget, hogy a Befektetők az átalakulástól kezdődően döntésüktől függően bármikor élhessenek a befektetési jegyeik visszaváltásának lehetőségével, s az ilyen – döntésüktől függően későbbi – visszaváltás során is hozzájuthassanak ahhoz az értékhez, amelyhez az eredeti fizetési ígéret alapján – az átalakulás hiányában – az eredeti lejáratkori kifizetés, az eredeti rögzített hozam és az eredeti teljesítményrészesedés formájában jutottak volna hozzá. Bővebb információ az Átalakulásról a Közlemények között olvasható.

OTP Értékpapír Alapok

Kérjük, kattintson az alapcsoport nevére, majd válassza ki a megtekinteni kívánt alap nevét! Az alap neve alatt látható lesz árfolyama, az alapban kezelt vagyon összege és az adatközlés értéknapja.

2010. augusztus 10-től a több sorozatban kibocsátott alapok („A”, „B”, „C” sorozatok) közzétett nettó eszközértéke (vagyona) a sorozatok összesített nettó eszközértékét (vagyonát) jelenti.

*Zártvégű alapok esetében a befektetési jegyek adásvétele a tőzsdei adásvétel során elérhető vételi vagy eladási árfolyamon történik, mely az aktuális kereslettől és kínálattól függően eltérhet az alap befektetési jegyeinek mindenkori értékét tükröző napi árfolyamától. Az aktuális tőzsdei árról a BÉT honlapja nyújt tájékoztatást.
FELHASZNÁLÓ:
JELSZÓ:
  Segítség.
 

REGISZTRÁCIÓ