Megvannak a Visa She’s Next pályázat idei nyertesei

Publikálva: 2024. június 6. kkv, vállalkozás, pályázat, innováció

Öt vállalkozást díjaztak az itthon másodszor meghirdetett Visa She’s Next női vállalkozásokat támogató pályázatán. A kétmillió forintos pénznyeremény mellett egyéves, személyre és cégre szabott szakmai mentorálásban is részesülnek a nyertesek.

Idén kiemelkedően magas, 540 pályázat érkezett. A döntőben tíz pályázó mutatkozhatott be személyesen a nívós szakmai zsűrinek, melynek tagja volt Dancsné Engler Bernadett, az OTP Bank Mikro- és kisvállalkozói területének vezetője, aki a következőként értékelte a programot:

„Zsűritagként rendkívül inspiráló üzleti és személyes történeteket ismerhettem meg, hiszen a kisvállalkozások jellemzője, hogy a vezető azzal a szemlélettel menedzseli a vállalkozását, amellyel az életét is éli. Ez a fajta személyesség erősen áthatotta a vállalkozói pitcheket, ami számomra különleges élménnyé tette a napot. Ezúton is gratulálok a VISA-nak a hiánypótló és példaértékű program profi előkészítéséhez és lebonyolításához, megtiszteltetés, hogy részt vehettem benne."

Az OTP Bank különdíjban is részesített egy, a digitalizáció területén kiemelkedő vállalkozást, a pilótaalkalmassági teszteket kínáló távvizsgaszoftver fejlesztő TestAir360-t. Ez további kétmillió forint támogatással jár a fődíjon felül, a vállalkozás a pénznyereményekből nemzetközi szakmai fórumokon szeretné bemutatni a termékét.

„Elkötelezettek vagyunk a vállalkozói sokszínűség mellett, és megragadunk minden lehetőséget, amivel a mikro-, és kisvállalkozások vezetőit támogatni tudjuk céljaik elérésében, ezért adtunk át egy különdíjat is a bank nevében. Azt tapasztaljuk, hogy a folyton változó környezetben a siker egyik kulcsa az innováció, ezért egy olyan vállalkozás mellett döntöttünk, amely a szoftverfejlesztés területén a mesterséges intelligenciát használva alkotott egyedi megoldást” – tette hozzá Dancsné Engler Bernadett a különdíjjal kapcsolatban.

Gratulálunk a nyerteseknek és minden pályázónak!

Dancsné Engler Bernadett átadja az OTP Bank különdíját Kovács Annának, a TestAir360 társalapítójának.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.