A mikro-, kis- és középvállalkozások részére bevezetett, a hitel- és kölcsönszerződésekre, valamint a pénzügyi lízingszerződésekre vonatkozó kamatstop 2024. április 1-től megszűnik (Magyarország kormányának 415/2022. (X. 26.) rendelet, valamint az ezt módosító 522/2023. (XI. 30.) Korm. rendelet alapján).

Mikro- és kisvállalkozások számára kialakított hiteleink révén mind forintban, mind devizában teljes körű finanszírozást kínálunk ügyfeleink számára. Kínálatunk hozzásegíti vállalkozását ahhoz, hogy igényeinek, feltételeinek leginkább megfelelő típusú, a lehetséges támogatásokat is kiaknázó hitelhez jusson.

Rövid lejáratú hitelek

Amennyiben vállalkozása rendszeresen jelentkező likviditási gondokkal küzd, váratlan kiadásai jelentkeztek vagy forrásigénye átmenetileg megnőtt, éven belüli futamidejű hiteleinket ajánljuk.

Hosszú lejáratú hitelek

Vállalkozása ingatlan vagy már lekötött pénzeszköz fedezete mellett hosszabb lejáratú, nagyobb összegű hitelt vehet fel.

Agrárhitelek

Az OTP Bank számos speciális agrárhitel nyújtásával segíti az agrárvállalkozásokat.

Faktoring konstrukciók

Gyorsan kölcsönhöz juthat a számlakövetelései bank általi megvásárlásával.

Forint és deviza garancia

A garancia a nemzetközi és a belföldi üzleti kapcsolatokban egyaránt használatos és elfogadott fizetési biztosíték. Az OTP Bank forintban és devizában, maximum 10 év futamidőre vállal garanciát.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.