Egyéb szolgáltatások

Az OTP Bank további szolgáltatásai mikro- és közepes vállalkozások számára

Hitelesített elektronikus bankszámlakivonat

Bankunk szolgáltatásával kisvállalkozói és társasházi ügyfeleink papíralapú hiteles bankszámlakivonat és lekötött betéti értesítő helyett – a hivatalos kormányzati szervezetek (NAV) által is elfogadott – hitelesített elektronikus bankszámlakivonatot, illetve elektronikus úton elérhető lekötött betéti értesítőt vehetnek igénybe.
Részletek


Cégkivonat szolgáltatás

Az OTP Bank lehetőséget biztosít az e-hiteles cégkivonat bankfiókban történő lekérdezésére, amely fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott.
Részletek

Kártyaelfogadás

Az OTP Bank a magyar piacon egyedülállóan, szinte minden kártyatípus elfogadását tudja Önnek biztosítani. American Express, OTP Bankpont, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro és JCB típusú bankkártyák elektronikus elfogadását ajánljuk Önnek POS terminálok telepítésével vagy internetes elfogadás keretében.
Részletek

Vám és igazgatás

Az OTP Bank egyedülálló, országos kiterjedésű szolgáltatást nyújt a vám, adó és egyéb díjak megfizetésére és a tevékenységekhez szükséges vám, jövedéki adó és közös agrárpolitika hatálya alá tartozó biztosítékok nyújtására vállalatoknak, magánszemélyeknek, önkormányzatoknak.
Részletek

Speciális ügyletek

A külpiacok amellett, hogy komoly lehetőségeket nyitnak vállalkozása előtt, kockázatokat is tartogatnak a számára.
A kiszámíthatatlan árfolyamingadozások pénzügyi hátulütőit segítjük kiküszöbölni a határidős devizaügyletek
és az opciós ügyletek révén.

  • Határidős deviza adás-vételi ügylet: devizák adás-vétele előre meghatározott mennyiségben és árfolyamon, meghatározott jövőbeni időpontban
  • Kamat opció: a kamat cap és floor ügyletek egyedi opciós megállapodások két fél között a hitel/betét kamatokra vonatkozóan
  • Deviza opció: az opciós ügylet során Ön, mint az opció vevője, jogot szerez meghatározott mennyiségű deviza forint, illetve deviza ellenében történő megvásárlására, vagy eladására, az opcióban meghatározott áron és időpontban, meghatározott díj ellenében

Európai uniós támogatások

Az OTP Bank segítséget nyújt azoknak a cégeknek, amelyek uniós pályázatokon forrásokat pályáznak. A banki támogatás kiterjed a pályázatkészítési tanácsadástól, a finanszírozási konstrukciók nyújtásán át a projekt megvalósításának zárásáig. Nemcsak a pályázó vállalkozásokat, hanem a projekteket kivitelező társaságokat is segítjük az eredményes működésben.

Ajánlott finanszírozási konstrukciók

Az OTP Bank európai uniós projektek megvalósítására kidolgozott hitelkonstrukciói hatékonyan nyújtanak segítséget az uniós projektek zökkenőmentes pénzügyi megvalósításához, mindig egy-egy konkrét pályázati kiíráshoz kapcsolódnak, igazodva az adott pályázat feltételeihez, a pályázóval szemben támasztott pénzügyi követelményekhez.
Részletek

Tanácsadó cégünk, az OTP Hungaro-Projekt

Az OTP Bank 2002-ben megalapította az uniós támogatásokban szakértő tanácsadó cégét. Célja, hogy minőségi pályázatokkal és a banki finanszírozás biztosításával garantáljuk a sikeres pályázatokat.
Részletek

eBIZ by OTP Business

Az eBIZ egy felhőalapú pénzügyi alkalmazás, amely összekapcsolja a vállalkozást a vevőkkel, szállítókkal, könyvelővel és a számlavezető bankkal. Lehetővé teszi egy felületen a számlák és banki átutalások kezelését, a cég pénzügyi helyzetének
naprakész nyomonkövetéséhez.
Részletek

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.