Változások a vámpénztári szolgáltatásban

Az OTP Bank 2024. január 2-től kivezeti a bankfióki vámpénztári szolgáltatását, azonban Virtuális Vámkártyával továbbra is biztosítjuk az internetes vámfizetés lehetőségét a mikro- és kisvállalatok, a közép- és nagyvállalatok, az önkormányzatok, a közszolgáltatók, valamint a víziközmű-vállalatok részére.

További részleteket a Vállalkozói Üzletág Üzletszabályzatában olvashat.

2024. január 2-től

Hitelesített elektronikus bankszámlakivonat

Bankunk szolgáltatásával kisvállalkozói és társasházi ügyfeleink papíralapú hiteles bankszámlakivonat és lekötött betéti értesítő helyett – a hivatalos kormányzati szervezetek (NAV) által is elfogadott – hitelesített elektronikus bankszámlakivonatot, illetve elektronikus úton elérhető lekötött betéti értesítőt vehetnek igénybe.

Megnézem a részleteket

Cégkivonat szolgáltatás

Az OTP Bank lehetőséget biztosít az e-hiteles cégkivonat bankfiókban történő lekérdezésére, amely fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátott.

Megnézem a részleteket

Kártyaelfogadás

Az OTP Bank a magyar piacon egyedülállóan, szinte minden kártyatípus elfogadását tudja Önnek biztosítani. American Express, OTP Bankpont, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro és JCB típusú bankkártyák elektronikus elfogadását ajánljuk Önnek POS terminálok telepítésével vagy internetes elfogadás keretében.

Megnézem a részleteket

Vám és igazgatás

Az OTP Bank egyedülálló, országos kiterjedésű szolgáltatást nyújt a vám, adó és egyéb díjak megfizetésére és a tevékenységekhez szükséges vám, jövedéki adó és közös agrárpolitika hatálya alá tartozó biztosítékok nyújtására vállalatoknak, magánszemélyeknek, önkormányzatoknak.

Megnézem a részleteket

Speciális ügyletek

A külpiacok amellett, hogy komoly lehetőségeket nyitnak vállalkozása előtt, kockázatokat is tartogatnak a számára. A kiszámíthatatlan árfolyamingadozások pénzügyi hátulütőit segítjük kiküszöbölni a határidős devizaügyletek és az opciós ügyletek révén.

  • Határidős deviza adás-vételi ügylet: devizák adás-vétele előre meghatározott mennyiségben és árfolyamon, meghatározott jövőbeni időpontban
  • Kamat opció: a kamat cap és floor ügyletek egyedi opciós megállapodások két fél között a hitel/betét kamatokra vonatkozóan
  • Deviza opció: az opciós ügylet során Ön, mint az opció vevője, jogot szerez meghatározott mennyiségű deviza forint, illetve deviza ellenében történő megvásárlására, vagy eladására, az opcióban meghatározott áron és időpontban, meghatározott díj ellenében

Európai uniós támogatások

Az OTP Bank segítséget nyújt azoknak a cégeknek, amelyek uniós pályázatokon forrásokat pályáznak. A banki támogatás kiterjed a pályázatkészítési tanácsadástól, a finanszírozási konstrukciók nyújtásán át a projekt megvalósításának zárásáig. Nemcsak a pályázó vállalkozásokat, hanem a projekteket kivitelező társaságokat is segítjük az eredményes működésben.

Tanácsadó cégünk, az OTP Hungaro-Projekt

Az OTP Bank 2002-ben megalapította az uniós támogatásokban szakértő tanácsadó cégét. Célja, hogy minőségi pályázatokkal és a banki finanszírozás biztosításával garantáljuk a sikeres pályázatokat.

Megnézem a részleteket

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.