Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Akkreditált ESG képző és zöld tanácsadó szervezet lettünk

Akkreditált ESG képző és zöld tanácsadó szervezet lettünk!

Cégünk, az OTP Hungaro-Projekt Kft. a BÉT által akkreditált zöld tanácsadó és ESG képző szervezetté vált. Komplexen tudjuk kezelni a pályázati rendszereket a zöld hitelekkel, és rendelkezünk olyan szakmai háttérrel, amely a tervezési és engedélyezési területeket is lefedi.

Részletek

Október 1-ig pályázhatnak öntözésfejlesztésre a gazdák

Ismételt hosszabbítás az öntözésfejlesztési pályázatoknál

Sokadik hosszabbítást követően „A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című (VP2-4.1.4-16 kódszámú) felhívás és „Az öntözési közösségek együttműködésének támogatása” című (VP5-16.5.2-21 kódszámú) felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2023. október 1. napjáig van lehetőség.

Részletek

Társadalmi egyeztetésen a Neumann János Program első pályázata

A közös agrárpolitika elfogadásáról döntöttek

A Fókuszterületi innovációs projektek támogatása című és 2023-1.1.1-PIACI_FÓKUSZ kódú pályázati felhívás tervezetten 2023. szeptemberében kerül meghirdetésre 35 milliárd Ft keretösszeggel. A felhívás célja a megújult társadalomgazdasági innovációs ökoszisztéma megerősítése és a társadalmi és gazdasági hasznosítási szempontokat a megújítási elvek szellemében fókuszba helyező kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása piacképes termék, technológia, szolgáltatás fejlesztése révén.

Részletek

Könnyítések az EKD szabályozásban

Technikai átcsoportosítás a GINOP forrásoknál

A beruházás ösztönzési célelőirányzat felhasználásáról szóló 210/2014. (VIII. 27.) Korm. rendelet (továbbiakban EKD-rendelet) módosításáról szóló 366/2023. (VIII. 3.) Korm. rendelet alapján 2023. augusztus 4-étől jelentős, a vállalkozások számára kedvező intézkedések kerültek bevezetésre az egyedi kormánydöntés (EKD) útján megítélt támogatási rendszerben. A módosítás értelmében változik a minimálisan elvárt beruházási volumen, a támogatásokhoz kapcsolódó biztosítéki rendszer, illetve Budapesten is támogathatóvá válnak megújuló energia termelésére vonatkozó beruházások.

Részletek

Lépjen velünk kapcsolatba!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tanúsítványaink

Kérjük, kattintson! Kérjük, kattintson!

Vidékfejlesztési támogatást nyert ügyfeleink

Kérjük, kattintson!

Leányvállalatunk

Partnereink

OTP Bank mikro- és kisvállalatok KITE Zrt.

Merkantil Bank PortfoLion kockázatitőkealap-kezelő

Bonafarm csoport