Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Akkreditált ESG képző és zöld tanácsadó szervezet lettünk

Akkreditált ESG képző és zöld tanácsadó szervezet lettünk!

Cégünk, az OTP Hungaro-Projekt Kft. a BÉT által akkreditált zöld tanácsadó és ESG képző szervezetté vált. Komplexen tudjuk kezelni a pályázati rendszereket a zöld hitelekkel, és rendelkezünk olyan szakmai háttérrel, amely a tervezési és engedélyezési területeket is lefedi.

Részletek

Jövő nyárig pályázhatnak öntözésfejlesztésre a gazdák

Jövő nyárig pályázhatnak öntözésfejlesztésre a gazdák

Módosult „A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című (VP2-4.1.4-16 kódszámú) felhívás dokumentációja. A módosítás alapján a felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2023. június 30. napjáig van lehetőség.

Részletek

A közös agrárpolitika elfogadásáról döntöttek

A közös agrárpolitika elfogadásáról döntöttek

Az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarországnak a közös uniós agrárpolitika (KAP) 2023 és 2027 közötti időszakára vonatkozó, 8,4 milliárd eurós (mintegy 3400 milliárd forint) stratégiai tervét. A KAP első pillérében a közvetlen kifizetések összege 6,6 milliárd tesz majd ki, a második pillérben pedig a vidékfejlesztési célokra további 1,6 milliárd euró jut, amelyet hasonló mértékű magyar társfinanszírozás egészít ki. Ezekből jön ki a mintegy 10 milliárd eurós teljes KAP-keretünk.

Részletek

Technikai átcsoportosítás a GINOP forrásoknál

Elérhetővé vált az energiaköltség támogatására vonatkozó pályázat

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP-1.2.16-22 kódszámú) technikai felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 200 milliárd forint. A meghirdetett felhívás technikai jellegű, így új támogatási kérelem benyújtással, új források kihelyezésével nem jár.

Részletek

Lépjen velünk kapcsolatba!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tanúsítványaink

Kérjük, kattintson! Kérjük, kattintson!

Vidékfejlesztési támogatást nyert ügyfeleink

Kérjük, kattintson!

Leányvállalatunk

Partnereink

OTP Bank mikro- és kisvállalatok KITE Zrt.

Merkantil Bank PortfoLion kockázatitőkealap-kezelő

Bonafarm csoport