Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Pályázati dömping az agrárszektorban 2021. első félévében

Pályázati dömping az agrárszektorban 2021. első félévében

Az év első felében hat új felhívás is várható, jól látszik tehát, hogy a 2020 őszén elinduló pályázati dömping, még az idei év első felében is folytatódik, ami további 96 milliárd forint fejlesztési forrást biztosít a gazdálkodó szervezetek számára az alábbi meghirdetésre kerülő felhívások keretében.

Részletek

Élelmiszeripari beszállítók figyelem!

Élelmiszeripari beszállítók figyelem

Az Irinyi Terv Élelmiszeripari Beszállító-fejlesztési Program keretében nyújtott támogatások fő célja a Magyarországon működő élelmiszeripari koordinátor szervezet vállalkozások, jellemzően a kiskereskedelmi láncok, a vendéglátóipar HORECA szegmens, illetve a közétkeztetés gazdasági szereplői által támasztott igények és a hazai élelmiszeripari beszállítói képességek közötti különbségek áthidalásának támogatása. A Program keretében rendelkezésre álló keret 35.000.000.000 Ft.

Részletek

Megérkeztek az új költségvetési ciklus legnépszerűbbnek ígérkező vállalkozásfejlesztési pályázatai

Megérkeztek az új költségvetési ciklus legnépszerűbbnek ígérkező vállalkozásfejlesztési pályázatai

A napokban bocsátották társadalmi egyeztetésre az alábbi két legnépszerűbbnek ígérkező vállalkozásfejlesztési pályázatait több, mint 300 milliárd Ft-os tervezett keretösszeggel.

1. „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (VINOP-1.2.1-21 kódszámú) felhívás

2. A „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című (VINOP-2.1.2-21 kódszámú) felhívás

Részletek

Támogatják az egyszer használatos műanyag termékek kiváltását

Támogatják az egyszer használatos műanyag termékek kiváltását

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Az egyszer használatos és egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásával érintett, valamint az ezeket helyettesítő termékek gyártásával foglalkozó vállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének támogatása” című felhívás.

Részletek