Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Élelmiszeripari pályázók figyelem!

Élelmiszeripari beszállítók


Megjelentek az élelmiszeripari fejlesztéseket támogató pályázati kiírások, melyek célja a mezőgazdasági termékek értéknövelését, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó, az élelmiszer-feldolgozás vállalati hatékonyságának növelését előmozdító komplex, nagyobb fejlesztések megvalósulása.

Részletek

Érkezik az állattartó telepek fejlesztésének támogatása is

Állattartók figyelem!


A pályázati felhívások célja az állattartó gazdaságok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása, új épületek, építmények kialakításával, valamint az állattartáshoz szükséges eszközök, gépek, technológiák termelésbe állításával.

Részletek

Indul a kertészeti beruházások támogatása is

Kertészeti beruházások


Nyárra várhatóak a kertészeti fejlesztéseket támogató pályázati kiírások is, melyek közül jelenleg az üvegházak fejlesztésére, ültetvénytelepítésekre és díszkertészetek fejlesztésére igényelhető támogatás.

Részletek

Társadalmi egyeztetésen a fókuszterületi innovációs pályázat

járműipar

A felhívás célja a hazai kis-, közép- és nagyvállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének ösztönzése, valamint a megújult társadalomgazdasági innovációs ökoszisztéma megerősítését, és a társadalmi és gazdasági hasznosítási szempontokat a megújítási elvek szellemében fókuszba helyező kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása piacképes termék, technológia, szolgáltatás fejlesztése révén.

Részletek

Lépjen velünk kapcsolatba!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tanúsítványunk

Kérjük, kattintson!

Vidékfejlesztési támogatást nyert ügyfeleink

Kérjük, kattintson!

Leányvállalatunk

Partnereink

OTP Bank mikro- és kisvállalatok KITE Zrt.

Merkantil Bank PortfoLion kockázatitőkealap-kezelő

Bonafarm csoport