Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Január közepétől pályázhatnak komplex gazdaságfejlesztésre a kis- és középvállalatok

Ősztől igényelhető támogatás kutatás-fejlesztési projektekhez

A Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című (GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú) felhívás végleges verziója. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 100 milliárd forint.

Részletek

Magyar Falu Újraindítási Program

Takarmány előállító üzemek fejlesztése

Egy új gazdaságfejlesztési Program meghirdetésével indul a 2022-es év a falusi térségekben, illetve szabad vállalkozási zónákban tevékenykedő vállalkozásoknak. Decemberben társadalmi egyeztetésre bocsátották a „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című (GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú) felhívást. A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 30 000 000 000 Ft. Minimum 2, maximum 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni 70%-os támogatási intenzitás mellett.

Részletek

Hamarosan zárul a vidéki turizmusfejlesztési pályázat

Újabb 100 milliárd Ft a KKV szektornak

Sietnie kell, aki még vidéki turizmusfejlesztésre szeretne támogatást igényelni, ugyanis az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból társfinanszírozott „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Vidéki turizmus fejlesztése” című (VP6-6.4.1-21 kódszámú) felhívás vonatkozásában, a kötelezettségvállalási keret kimerülésére tekintettel az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek benyújtásának lehetőségét 2022. január 27. napján 00 órától felfüggeszti.

Részletek

Átmeneti támogatás meghosszabbítása

Novembertől igényelhető a tavaszi fagykár enyhítésére vonatkozó támogatás

Az Európai Bizottság úgy határozott, hogy 2022. június 30-ig meghosszabbítja az állami támogatási intézkedésre vonatkozó ideiglenes keretet (amely a jelenlegi helyzet alapján 2021. december 31-én lejár). A javítás további gyorsítása érdekében a Bizottság úgy döntött, hogy újabb korlátozott két új intézkedést vezet be, hogy közvetlen ösztönzőket teremtsen az előretekintő magánberuházási és fizetőképesség-támogatási intézkedésekhez.

Részletek