Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.
Újra pályázható az adaptív technológiai innovációt támogató felhívás

Újra pályázható az adaptív technológiai innovációt támogató felhívás

Újra pályázható „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció” című (GINOP-2.1.8-17 kódszámú) felhívás. A Felhívás olyan eszközök, immateriális javak beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén a támogatást igénylő vállalkozásnál új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre, vagy új vagy lényegesen módosított eljárás, technológia alkalmazására, piaci bevezetésére kerül sor.

Részletek

Szeptembertől itt az újabb 0%-os hitel eszközbeszerzésre

Igényelhető a 0%-os hitel eszközbeszerzésre!

Megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” (kódszám: GINOP-8.3.5-18). A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása. Az igényelhető kölcsön összege: minimum 1 millió Ft, maximum 50 millió Ft, amely összeg kezdő vállalkozások esetében maximum 25 millió Ft lehet.

Részletek

Szeptemberig pályázható a vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Élelmiszeripari feldolgozó üzemek és borászati cégek figyelem!

Megjelent társadalmi egyeztetésre a VP3-4.2.1-4.2.2-18 – Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban című pályázati kiírás, amelynek 50 milliárd forintos keretösszegére a tervek szerint idén decembertől lehet majd támogatási kérelmeket benyújtani. Az elnyerhető maximális támogatási összeg az 1. célterületen egyéni projekt esetén maximum 500 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 1,5 milliárd Ft, a 2. célterületen maximum 200 millió Ft lehet.

Részletek

Meghosszabbított határidő az épületenergetikai fejlesztések támogatására

Meghosszabbított határidő az épületenergetikai fejlesztések támogatására

Módosult a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása” című (GINOP-4.1.2-18 kódszámú) felhívás. A legfontosabb változás, hogy a támogatási kérelmek benyújthatóságának véghatárideje 2018. június 28. 12.00 óráról 2018. október 1. 12.00 órára változott. A pályázat főbb feltételei nem változtak, azaz a felhívás célja továbbra is, hogy hozzájáruljon az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának megújuló energiaforrások felhasználásával történő javítására irányuló beruházások megvalósításához.

Részletek