Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Vállalkozások figyelem! Megjelent az épületenergetikai fejlesztéseket támogató pályázat

Trágyafeldolgozó üzemek létrehozását segítő új támogatási konstrukció készül

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása kkv-k részére” című (GINOP-4.1.5-22 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 12 milliárd forint. A pályázat keretében önállóan támogathatók az energiahatékonyság javítását szolgáló tevékenységek, amennyiben a fejlesztendő épület energetikai minőség szerinti besorolása legalább egy szintet javul DD besorolás alatti épületek esetében.

Részletek

Lovardák figyelem!

Lovas létesítmények fejlesztése

Megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése” című (VP6-6.4.1-1-22 kódszámú) felhívás. A pályázat célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozások és magánszemélyek induló vagy már működő lovas tevékenységeinek támogatása, kiemelten a lovas létesítmények fejlesztésével.

Részletek

Költségnövekmény finanszírozása a vidékfejlesztési pályázatoknál

Költségnövekmény finanszírozása a vidékfejlesztési

A Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága 2022. február 1-én közzétette közleményét a Vidékfejlesztési Programból megvalósuló beruházási támogatások építésre irányuló projektelemével kapcsolatban felmerült költségnövekmény finanszírozásáról.

Részletek

Átmeneti támogatás meghosszabbítása

Átmeneti támogatás meghosszabbítása

Az Európai Bizottság úgy határozott, hogy 2022. június 30-ig meghosszabbítja az állami támogatási intézkedésre vonatkozó ideiglenes keretet (amely a jelenlegi helyzet alapján 2021. december 31-én lejár). A javítás további gyorsítása érdekében a Bizottság úgy döntött, hogy újabb korlátozott két új intézkedést vezet be, hogy közvetlen ösztönzőket teremtsen az előretekintő magánberuházási és fizetőképesség-támogatási intézkedésekhez.

Részletek