Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Technológiai korszerűsítés KKV-k részére új pályázati konstrukcióban

Technológiai korszerűsítés KKV-k részére új pályázati konstrukcióban

Megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása” című (GINOP-1.2.10-19 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 2 milliárd forint. A feltételesen visszatérítendő támogatásra a kérelmek benyújtása 2019. november 21. 9:00 órától 2020. február 13. 12:00 óráig lehetséges.

Tudjon meg többet a pályázati feltételekről.

Részletek

Most bővítse vállalkozása létszámát! Bértámogatást kap hozzá!

Most bővítse vállalkozása létszámát!

Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Foglalkoztatásbővítés ösztönzése” című (GINOP-5.3.12-19 kódszámú) felhívás. A meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program forrásaiból 12 Mrd forint. A beavatkozás az ország azon négy régiójában érhető el, ahol a foglalkoztatási ráta az országos átlag alatti szinten volt 2017-ben: Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Dél-Dunántúl, Dél-Alföld.

Részletek

Elérhetőek a Magyar Multi Program pályázatai

Elérhetőek a Magyar Multi Program pályázatai

Megjelent a „Magyar Multi Program II. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró kisés középvállalkozások megerősítése, értékhozzáadó tevékenysége és piacbővítési lehetőségeinek fejlesztése” című (GINOP-1.1.8-19 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2019. december 3. 9:00 órától 2020. március 31. 12:00 óráig lehetséges.

Megjelent a „Magyar Multi Program III. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása” című (GINOP-1.2.7-19 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 13,17 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2019. november 28. 9:00 órától 2020. március 31. 12:00 óráig lehetséges.

Részletek

Igényeljen 0%-os hitelt eszközbeszerzésre!

Igényeljen 0%-os hitelt eszközbeszerzésre!

Most már nagyobb értékű eszközbeszerzésekre is igényelhető a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” (kódszám: GINOP-8.3.5-18), mivel az igényelhető kölcsön összege maximum 150 millió Ft-ra emelkedett. Kezdő vállalkozások esetében maradt a maximum 25 millió Ft-os korlát. A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása.

Részletek