Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Elstartoltak az élelmiszeripari fejlesztéseket támogató felhívások

Élelmiszeripari beszállítók


Megjelentek az élelmiszeripari fejlesztéseket támogató felhívások végleges kiírásai, melyek céljai a mezőgazdasági termékek értéknövelését, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó, az élelmiszer-feldolgozás vállalati hatékonyságának növelését előmozdító, továbbá a mezőgazdasági termékek értéknövelésével összefüggő fejlesztések megvalósulása.

Részletek

Érkezik az állattartó telepek fejlesztésének támogatása is

Állattartók figyelem!


A pályázati felhívások célja az állattartó gazdaságok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása, új épületek, építmények kialakításával, valamint az állattartáshoz szükséges eszközök, gépek, technológiák termelésbe állításával.

Részletek

Indul a kertészeti beruházások támogatása is

Kertészeti beruházások


Nyárra várhatóak a kertészeti fejlesztéseket támogató pályázati kiírások is, melyek közül jelenleg az üvegházak fejlesztésére, ültetvénytelepítésekre és díszkertészetek fejlesztésére igényelhető támogatás.

Részletek

Elindult a KKV Fókuszterületi Innovációs Program

járműipar

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja olyan, érdemi és számszerűsíthető gazdasági hatást kiváltó, az inkrementális fejlesztésen túlmutató kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása, amelyek piacképes terméket, technológiát, vagy szolgáltatást eredményeznek, amelyek piacra vitele hozzájárul a vállalat hazai és nemzetközi versenyképességének erősítéséhez.

Részletek