Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.
Hamarosan érkeznek az új GINOP pályázatok!

Hamarosan érkeznek az új GINOP pályázatok!

Megjelent az 1256/2019. (V. 3.) számú kormányhatározat “a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1006/2016. (I. 18.) Korm. határozat módosításáról“. A kormányhatározat egyrészt számos ponton módosítja a már korábban kiírt uniós pályázatok keretösszegét, továbbá ismerteti az idei évben még várható pályázati lehetőségeket. A kormányhatározat alapján kiemeljük a fontosabb, várható új pályázati lehetőségeket.

Részletek

Vállalkozások figyelem! Hamarosan indul az új energetikai pályázat!

Vállalkozások figyelem! Hamarosan indul az új energetikai pályázat!

Megjelent társadalmi egyeztetésre a GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása elnevezésű pályázati felhívás, mely keretében önállóan támogatható a minimum 15 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszerek telepítése. Továbbá önállóan támogathatóak az egyéb megújuló energiafelhasználás növelését és az energiahatékonyság javítását szolgáló tevékenységek is.

Részletek

Elindult a piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatás

Az első félévben 45 milliárdos kutatás-fejlesztési és innovációs forrás nyílik meg

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja a vállalkozások versenyképességének javítása piacorientált kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeik támogatásával: „A” alprogram: A vállalkozások önállóan vagy konzorciumban, partnerek bevonásával megvalósított, piaci potenciállal rendelkező és megtérülést valószínűsítő KFI projektjeinek támogatása. „B” alprogram: A vállalkozások konzorciumban – felsőoktatási intézmények, kutató-tudásközvetítő szervezetek bevonásával – megvalósított KFI projektjeinek támogatása, amelyek nagy jelentőségű és összetett kutatás-fejlesztési és innovációs feladatok megoldását tűzik ki célul a szakterület szakmailag kiemelkedő szereplőinek részvételével.

Részletek

Igényeljen 0%-os hitelt eszközbeszerzésre!

Igényeljen 0%-os hitelt eszközbeszerzésre!

Most már nagyobb értékű eszközbeszerzésekre is igényelhető a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” (kódszám: GINOP-8.3.5-18), mivel az igényelhető kölcsön összege maximum 150 millió Ft-ra emelkedett. Kezdő vállalkozások esetében maradt a maximum 25 millió Ft-os korlát. A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása.

Részletek