Vissza Előre

Innovációmenedzsment

Szeretné tudni, hogy melyek cége erősségei és gyengeségei?
IMP3rove segítségével megtudhatja!

Részletekért kattintson ide

Érkeznek a pályázatok!

Milyen célra?
Eszközbeszerzés és külpiacra jutás.

Részletekért kattintson ide

Képzés pályázni szándékozó vállalkozásoknak a H2020 keretprogramról és a KKV eszközről

Képzés pályázni szándékozó vállalkozásoknak a H2020 keretprogramról és a KKV eszközről

A Nemzeti Innovációs Hivatal jövőre képzést indít a Horizont 2020 keretprogram felépítéséről, illetve a különböző egyéni és konzorciális pályázati felhívásokról, különös tekintettel a KKV eszköz nevű pályázati konstrukcióról, melynek célja a nemzetközi innovációs potenciállal rendelkező kis- és közepes vállalkozások Európai és globális szinten is egyedülálló újdonságtartalmú termékeinek, illetve szolgáltatásainak nemzetközi piacokra lépésének elősegítése.
A kezdeményezést támogatva, partnerségben a Nemzeti Innovációs Hivatallal felhívjuk partnereink figyelmét a részvételre!

Részletek

A H2020 keretprogram első tapasztalatai és eredményei

Hírek első kézből: A H2020 keretprogram első tapasztalatai és eredményei

Az elmúlt napokban rendezték meg a spanyolországi La Coruña városában a Horizon 2020 keretprogram első évi tapasztalatait, illetve eredményeit bemutató konferenciát, melyen munkatársunk is részt vett.

A konferencián az Európai Bizottság képviselői és más szakemberek mutatták be az első lezárult felhívások után levont főbb konklúziókat és eredményeket.

Részletek

Megérkeztek az első pályázatok!

Megérkeztek az első pályázatok!

Itt az ideje, hogy fejlessze vállalkozása kapacitását vagy kibővítse piaci megjelenéseit! A részleteket tekintse meg szemléltető infografikánkon.

Részletek

Az OTP Hungaro-Projekt és a Schuman Associates stratégiai partnerséget kötött

Horizon 2020

Együttműködésünk keretében egyesítjük tanácsadóink szakértelmét és kapcsolatrendszerét annak érdekében, hogy vállalati ügyfeleinket a Horizon 2020-hoz kapcsolódóan naprakész információkkal, brüsszeli lobbitevékenységgel, valamint a lehető legmagasabb szintű tanácsadói szolgáltatásokkal tudjuk kiszolgálni.

Részletek

Az OTP Hungaro-Projekt és az Ateknea Solutions stratégiai partnerséget kötött

Az OTP Hungaro-Projekt és az Ateknea Solutions stratégiai partnerséget kötött

Az OTP Hungaro-Projekt mint a pályázati és pénzügyi tanácsadói piac kulcsszereplője stratégiai partnerségre lépett az Ateknea Solutions nemzetközi tanácsadó céggel, a nemzetközi innovációs projektek megvalósításának szakértőjével. Az FP7 keretprogram kkv-kat célzó forrásai felhasználásának elsőszámú európai szakértőjeként az Ateknea Solutions kutatás−fejlesztéssel és innovációval foglalkozó csapata mérnöki szolgáltatásai mellett Európa-szerte nyújt stratégiai és szakértői támogatást kis- és középvállalkozásoknak. A közvetlen brüsszeli jelenlétnek köszönhetően az Ateknea segítségével az OTP Hungaro-Projekt partnerei még hatékonyabban érhetik majd el a Brüsszel által kiírt K+F+I-forrásokat.

Fintech&SalesDemo Day
2014. legmenőbb induló vállalkozásai

Fintech&Sales Demo Day

Tarolt a hívástitkosítási megoldásokkal foglalkozó CrypTalk a Startup Tavasz záróeseményén: a magyar csapat nyerte az OTP Hungaro-Projekt által szervezett Fintech&Sales Demo Day fintech kategóriáját, a Central European Startup Awards fejlesztőknek szóló versenyét és a Magyar Innovációs TechShow közönségdíját.

Részletek

Innovációmenedzsment-tanácsadás (IMP3rove)
Eszköz a kiválóság eléréséhez

Nemzetközi Innováció Menedzsment Tanácsadás

2013. május 22-e kiemelkedő dátum volt a hazai innováció-menedzsment történetében. Ügyfelünk, az Impreglon Kft. kiemelkedő jelentőségű elismerésben részesült, mikor a fenti napon átvette az első alkalommal átadott IMP3rove-díjat. A díjat személyesen dr. Sven Schade, az Európai Bizottság innovációs ügyekért felelős igazgatója adta át Gyöngyösi Józsefnek, a cég ügyvezető igazgatójának. Az esemény jelentőségét nem lehet túlértékelni.

Részletek

Ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át!

Adó egy százalékának felajánlása

Az adó 1 százalékának felajánlása nagy segítség a civil szervezeteknek, ezért amennyiben Ön nem tudja, kinek a javára rendelkezzen, kérjük, tekintse meg az OTP Hungaro-Projekt Kft. Civil Programjában résztvevő alapítványok és egyesületek tevékenységét, és járuljon hozzá működésükhöz ezen a módon is.

Részletek

Új megközelítés az innovatív vállalkozások támogatásában

Új megközelítés az innovatív vállalkozásokAz Európai Bizottság Horizont 2020 keretprogramja a kontinens globális versenyképességének növelését célzó Európa 2020 stratégia egyik alappilléreként kíván támogatást nyújtani az innovatív kis- és közép-vállalkozások számára. A támogatás előreláthatólag a kutatás-fejlesztési tevékenységtől a kereskedelemig tartó innovációs lánc két különböző szakaszában lesz igényelhető többek között olyan projektekre, amelyek a társadalmi kihívások és problémák kezelésére is választ adnak.

Részletek

Együtt a sikeres projektzárásért!

Avagy milyen buktatói vannak a projektmegvalósításnak a Vállalati tanácsadás programban

Együtt a sikeres projektzárásért!Összefoglaló írásunkban mind pályázók, mind pedig a tanácsadók számára kívánunk hasznos tanácsokat adni annak érdekében, hogy a Vállalti Tanácsadás projekt végeredményeképpen megszülető tanácsadói dokumentum minden tekintetben megfeleljen a címzetti felhívásban is nevesített kritériumoknak.

Részletek

ÁSZF

Változik az OTP Hungaro-Projekt Kft. által kiadott Ászf, mely 2013. augusztus 15-től lép hatályba. A módosítások az új, egységes szerkezetben foglalt szerződésben dőlt betűvel kerültek megjelölésre.

Részletek