Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Ősztől igényelhető támogatás kutatás-fejlesztési projektekhez

Ősztől igényelhető támogatás kutatás-fejlesztési projektekhez

A felhívás keretében a cél a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének ösztönzése, a kutatás-fejlesztési és innovációs aktivitás növelése az innovatív vállalkozások körében. Ennek elősegítése érdekében a felhívás újdonságtartalommal rendelkező termék, technológia, szolgáltatás, előállításához nyújt támogatást a hazai vállalkozások részére, ezzel is hozzájárulva a jelentős szellemi hozzáadott értékkel rendelkező versenyképes termék, technológia, szolgáltatás létrejöttéhez.

Részletek

Érkezik a zöldgazdaság fejlesztése

Érkezik a zöldgazdaság fejlesztése

Elindult a „Zöld Nemzeti Bajnokok – A zöldgazdaság területén működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztésének támogatása” című (GINOP Plusz-1.3.1-21 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése. A támogatás célja, hogy elősegítse a vállalati, közületi és lakossági zöldgazdasági beruházásokat kiszolgálni képes hazai gyártói bázis szélesedését és megerősödését, valamint hozzájáruljon a körforgásos gazdasági folyamatok kiépüléséhez.

Részletek

Folytatódik a Magyar Multi Program

Folytatódik a Magyar Multi Program

Elindult a „Magyar Multi Program – A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című (GINOP Plusz-1.1.2-21 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése. A felhívás célja a kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező vagy élvonalbeli technológiák és korszerű vállalati technológiai megoldások adaptálására alkalmas, innovatív KKV-k komplex fejlesztésének támogatása, amely nem csupán a vállalati fejlesztés egy-egy elemére koncentrál (pl.: eszközbeszerzés), hanem azok integrálhatósága érdekében a teljes vállalati működést egyedileg, a vállalatra szabottan fejleszti.

Részletek

Élelmiszeripari cégek figyelem, újabb pályázati lehetőségek!

Élelmiszeripari cégek figyelem!

Pályázhatóak az „Élelmiszeripari üzemek fejlesztése” című (VP3-4.2.1-4.2.2-1-21 kódszámú) és az “Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése” című (VP3-4.2.1-4.2.2-21 kódszámú) felhívások. A felhívások célja, hogy lehetőséget biztosítson a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő vállalkozások számára olyan élelmiszer feldolgozáshoz, illetve borászati tevékenységhez kapcsolódó komplex fejlesztések végrehajtására, amelyek hozzásegítik őket tevékenységük gazdaságos folytatásához, versenyképességük javításához.

Részletek