Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Takarmány előállító üzemek fejlesztése

Takarmány előállító üzemek fejlesztése

Megjelent a „Takarmány előállító üzemek fejlesztésének támogatása” című (VP3-4.2.1.3-21 kódszámú) felhívás végleges verziója. A Felhívás célja a haszon- és a kedvtelésből tartott állat takarmányozását szolgáló termékek előállítását és piacra jutását elősegítő, technológiai fejlesztést, továbbá a környezeti erőforráshatékonyságot célzó beruházások támogatása.

Részletek

Megjelent a 2021. évi Piaci kutatás-fejlesztési és innovációs pályázat

Ősztől igényelhető támogatás kutatás-fejlesztési projektekhez

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja a vállalkozások versenyképességének javítása piacorientált kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeik támogatásával. A szakmai vélemény iránti kérelmek benyújtása 2021. október 11. 12:00-ig lehetséges. A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból várhatóan összesen 35 milliárd forint keretösszeget biztosítanak ezen pályázati kiíráshoz.

Részletek

Októbertől pályázható a Magyar Multi Program következő köre

Októbertől pályázható a Magyar Multi Program következő köre

Megjelent a „Magyar Multi Program – A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása” című (GINOP Plusz-1.1.2-21 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 100 milliárd forint. A felhívás keretében mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet 2021. október 11-től.

Részletek

Zöld Nemzeti Bajnokok támogatása

Zöld Nemzeti Bajnokok támogatása


A Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent a „Zöld Nemzeti Bajnokok – A zöldgazdaság területén működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztésének támogatása” című (GINOP Plusz-1.3.1-21 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 30 milliárd forint, melyre mikro-, kis-, és középvállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet.

Részletek