Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Új helyre költöztünk

HP iroda


Ezúton is szeretnénk tájékoztatni meglévő és leendő partnereinket, ügyfeleinket, hogy cégünk új irodába költözött. Levelezési címünk:
1138 Budapest, Váci út 135-139. B.ép. 6.em.

Részletek

2024. elején indulnak az agrár- és vidékfejlesztési pályázatok

agrár


2024. elejétől megkezdődik az új agrár- és vidékfejlesztési pályázati felhívások és támogatási jogcímek meghirdetése, melynek 69 kiírásból álló menetrendje a hírre kattintva látható.

Részletek

Kihirdették az NKFI Alap 2024-es Programstratégiáját

New


Kulturális és Innovációs Minisztérium kihirdette a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap (NKFI Alap) 2024. évi Programstratégiáját. 2024-ben 147 milliárd forint értékben lesznek meghirdetve új innovációs és kutatási pályázatok az NKFI Alapból.

Részletek

Akkreditált ESG képző és zöld tanácsadó szervezet lettünk

ESG kép


Cégünk, az OTP Hungaro-Projekt Kft. a BÉT által akkreditált zöld tanácsadó és ESG képző szervezetté vált. Komplexen tudjuk kezelni a pályázati rendszereket a zöld hitelekkel, és rendelkezünk olyan szakmai háttérrel, amely a tervezési és engedélyezési területeket is lefedi.

Részletek