Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Akkreditált ESG képző és zöld tanácsadó szervezet lettünk

Akkreditált ESG képző és zöld tanácsadó szervezet lettünk!

Cégünk, az OTP Hungaro-Projekt Kft. a BÉT által akkreditált zöld tanácsadó és ESG képző szervezetté vált. Komplexen tudjuk kezelni a pályázati rendszereket a zöld hitelekkel, és rendelkezünk olyan szakmai háttérrel, amely a tervezési és engedélyezési területeket is lefedi.

Részletek

Ismételt hosszabbítás az öntözésfejlesztési pályázatoknál

Ismételt hosszabbítás az öntözésfejlesztési pályázatoknál

Újra módosult „A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című (VP2-4.1.4-16 kódszámú) felhívás és „Az öntözési közösségek együttműködésének támogatása” című (VP5-16.5.2-21 kódszámú) felhívás dokumentációja. A módosítás alapján a felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2023. október 1. napjáig van lehetőség.

Részletek

A közös agrárpolitika elfogadásáról döntöttek

A közös agrárpolitika elfogadásáról döntöttek

Az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarországnak a közös uniós agrárpolitika (KAP) 2023 és 2027 közötti időszakára vonatkozó, 8,4 milliárd eurós (mintegy 3400 milliárd forint) stratégiai tervét. A KAP első pillérében a közvetlen kifizetések összege 6,6 milliárd tesz majd ki, a második pillérben pedig a vidékfejlesztési célokra további 1,6 milliárd euró jut, amelyet hasonló mértékű magyar társfinanszírozás egészít ki. Ezekből jön ki a mintegy 10 milliárd eurós teljes KAP-keretünk.

Részletek

Technikai átcsoportosítás a GINOP forrásoknál

Technikai átcsoportosítás a GINOP forrásoknál

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című (GINOP-1.2.16-22 kódszámú) technikai felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 200 milliárd forint. A meghirdetett felhívás technikai jellegű, így új támogatási kérelem benyújtással, új források kihelyezésével nem jár.

Részletek