Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.
Megnyílt a várva várt innovációs eszközbeszerzési KKV pályázat

Megnyílt a várva várt innovációs eszközbeszerzési KKV pályázat

December 11-én megnyílt a KKV-k eszköz- és szoftverbeszerzési pályázata, "A kkv-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén" című, GINOP-2.1.8-17 kódszámú felhívás, amelynek a 17 milliárd forintos keretére az 50%-os vissza nem térítendő támogatás miatt várhatóan nagy lesz az érdeklődés.

Részletek

41 milliárd forinttal bővült a GINOP pályázatain

41 milliárd forinttal bővült a GINOP pályázatain elosztható források mérete

A GINOP idei Éves Fejlesztési Keretében (ÉFK) több fontos változás is történik:
5 új konstrukciót fognak meghirdetni, így a korábbi 114 helyett idén összesen 119 pályázati konstrukció válik elérhetővé a vállalkozások számára és utóbbiak együttes keretösszege több mint 41 milliárd forinttal nő.
Jó hír a vállalkozásoknak, hogy a jelentősen túligényelt “Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című GINOP-1.2.1-16-os kódszámú felhívás támogatási kerete az eddigi 48 milliárd forintról 94,68 milliárd forintra ugrott, ami azt jelenti, hogy a keretemeléssel arányosan jelentősen növekedhet a támogatott projektek száma is.

Részletek

2 milliárd forint támogatást kap vállalkozói parkok fejlesztésére Pest megye

2 milliárd forint támogatást kap vállalkozói parkok fejlesztésére Pest megye

Megjelent az önkormányzati tulajdonú vállalkozói parkok kialakítását és fejlesztését támogató pályázati felhívás, a 2 milliárd forintos keretösszegre a Pest megyei települések pályázhatnak. A kormány Pest megye célzott fejlesztését szolgáló 80 milliárd forintos támogatási programjának hatodik pályázati felhívására január 10-től lehet majd beadni a támogatási kérelmeket.
A vállalkozói parkok fejlesztésének támogatására irányuló pályázat célja az önkormányzatok tulajdonát képző ipari, gazdasági felhasználásra szánt területek vállalkozói parkká történő fejlesztése és az ehhez kapcsolódó alapinfrastruktúra kiépítése.

Részletek

Az MFB legnagyobb partnere az OTP Bank a kedvezményes hitelek nyújtásában

Az MFB legnagyobb partnere az OTP Bank a kedvezményes hitelek nyújtásában

A vállalkozásonként igényelhető 1-3000 millió forintos összeget számos versenyképességet javító célra lehet fordítani. A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) 642 MFB Pontból álló hálózatot hozott létre. A hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek kiosztására létrehozott modellben az egységes szabályokat és üzleti döntéseket központi irányítással, az MFB hozza meg, aki saját maga szerződik a pályázókkal.
A pályázatok kezelését, a szerződéskötési feladatokat, a kapcsolattartást és a panaszkezelést az ebben járatos hitelintézeti fiókok látják el. Az MFB legnagyobb partnere az OTP Bank, melynek 163 fiókjában igényelhetik az európai uniós forrásból származó hiteleket az ügyfelek.

Részletek