Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.
Megjelent a mezőgazdasági termékek értéknövelése pályázat!

Már pályázható a mezőgazdasági termékek értéknövelése!

2019. január elejétől már benyújthatóak a támogatási kérelmek a VP3-4.2.1-4.2.2-18 – Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban című pályázati kiírásra, amelyre 50 milliárd forintos keretösszeg áll rendelkezésre. A pályázati kiírás keretében 2 célterületre igényelhetnek támogatást az élelmiszer—feldolgozást és a borászati tevékenységet folytató vállalkozások.

Részletek

Februárig igényelhető támogatás és kölcsön kutatás-fejlesztési tevékenységre!

Április 15-ig pályázhatnak a cégek K+F+I tevékenységük fejlesztésére!

Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében” című (GINOP-2.1.2-8.1.4-16 kódszámú) felhívás esetében a pályázatok ÚJ beadási határideje 2019. április 15. 12 óra. A Felhívás célja, hogy vissza nem térítendő támogatás és visszatérítendő pénzügyi eszköz támogatáskéntkedvezményes kamatozású kölcsön együttes biztosítása révén a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységét növelje.

Részletek

Igényelhető a 0%-os hitel eszközbeszerzésre!

Igényeljen 0%-os hitelt eszközbeszerzésre!

Megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” (kódszám: GINOP-8.3.5-18). A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása. Az igényelhető kölcsön összege: minimum 1 millió Ft, maximum 50 millió Ft, amely összeg kezdő vállalkozások esetében maximum 25 millió Ft lehet.

Részletek

Jövő tavaszig még pályázhat cége épületenergetikai fejlesztésekre!

Tavaszig még pályázhat cége épületenergetikai fejlesztésekre!

A „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása” című (GINOP-4.1.2-18 kódszámú) felhívás esetében már második alkalommal hosszabbítottak a beadási határidőn. A módosítás szerint 2019. március 27-ig van lehetőség a támogatási kérelmek benyújtására.

Részletek