Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Folytatódik a Magyar Multi Program!

Hamarosan érkeznek az új GINOP pályázatok!

Társadalmi egyeztetésre bocsátották a Magyar Multi Program II. és III. felhívásait, amelyek a kiemelt növekedési potenciállal rendelkező kis- és középvállalkozások fejlődését támogatják.

  • 1. „Magyar Multi Program III. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró feldolgozóipari kis- és középvállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása”
  • 2. „Magyar Multi Program II. – A kiemelt növekedési potenciállal bíró kis- és középvállalkozások megerősítése, értékhozzáadó tevékenysége és piacbővítési lehetőségeinek fejlesztése”

Részletek

Vállalkozások figyelem! Hamarosan indul az új energetikai pályázat!

Vállalkozások figyelem! Hamarosan indul az új energetikai pályázat!

Megjelent társadalmi egyeztetésre a GINOP-4.1.4-19 Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása elnevezésű pályázati felhívás, mely keretében önállóan támogatható a minimum 15 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszerek telepítése. Továbbá önállóan támogathatóak az egyéb megújuló energiafelhasználás növelését és az energiahatékonyság javítását szolgáló tevékenységek is.

Részletek

Ősszel folytatódhat az építőipari pályázat!

Az első félévben 45 milliárdos kutatás-fejlesztési és innovációs forrás nyílik meg

A támogatás célja, hogy a hazai építőipari beruházások az elvárásoknak megfelelően, magas műszaki színvonalon valósuljanak meg, amihez fejleszteni kell az építőipari ágazat hatékonyságát, korszerűségét, növelni kell a vállalatok versenyképességét.

A program következő körének meghirdetése 2019 őszén esedékes, 3 milliárd forint keretösszeggel.

Részletek

Igényeljen 0%-os hitelt eszközbeszerzésre!

Igényeljen 0%-os hitelt eszközbeszerzésre!

Most már nagyobb értékű eszközbeszerzésekre is igényelhető a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” (kódszám: GINOP-8.3.5-18), mivel az igényelhető kölcsön összege maximum 150 millió Ft-ra emelkedett. Kezdő vállalkozások esetében maradt a maximum 25 millió Ft-os korlát. A program célja a mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése, illetve a korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, bővítésének támogatása.

Részletek