Vissza


  • Vidékfejlesztés  • Kapacitásbővítés  • Energetika  • Kutatás – Fejlesztés  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Hamarosan pályázható a kis állattartó telepek támogatása

Hamarosan pályázható a kis állattartó telepek támogatása!

Tavasszal érkezik az „Állattartó telepek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.1.9-21 kódszámú) felhívás. A Felhívás célja az állattartó gazdaságok versenyképességének javítása, és a hozzáadott érték termelésének fokozása új, innovatív és környezetbarát technológiák elterjesztésének támogatása révén. A Felhívás alapvető célja a kisebb méretű állattartó telepek fejlesztéseinek támogatása.

Részletek

Májustól érkezik az ültetvénytelepítési pályázat

Májustól érkezik az ültetvénytelepítési pályázat!

Megjelent a „Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” (VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21) című pályázati felhívás a kertészeti ágazat fejlesztését szolgáló beruházások támogatására. A májusban megjelenő pályázat lehetőséget teremt üzemi szinten komplex beruházások megvalósítására, így az ültetvénytelepítés mellett támogatott a víztakarékos öntözési rendszerek kiépítése, a káros éghajlati hatások csökkentését, illetve kivédését lehetővé tevő technológiák alkalmazása, továbbá egyes, a betakarítást segítő eszközök, gépek beszerzése.

Részletek

Érkezik nyáron a terménytárolók, szárítók támogatása is

Érkezik nyáron a terménytárolók, szárítók támogatása

Nyáron érkezik a „Terménytárolók, szárítók és tisztítók fejlesztésének támogatása” című (VP2-4.1.7-21 kódszámú) felhívás. A felhívás támogatást biztosít a megtermelt szántóföldi és egyéb termények tárolási, szárítási és tisztítási kapacitásainak fejlesztéséhez, új üzemek létesítéséhez, a meglévő üzemek korszerűsítéséhez. A támogatás kiterjed a megújuló energiaforrások alkalmazásának az ösztönzésére, felújítás esetén az energiahatékonyságot növelő technológiák alkalmazására.

Részletek

Igényelhető a kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön

Igényelhető a kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön” (kódszám: GINOP-9.1.1-21) termékdokumentációja. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 100 milliárd forint, melyből a budapesti és Pest megyei megvalósítási helyszínre finanszírozást igénylők részére nyújtott kölcsönök teljes összege nem haladhatja meg a Hitelprogram keretösszegének 40%-át, míg a keret 60%-a a kevésbé fejlett régiókban kerülhet felhasználásra.

Részletek