Vissza


  • Vidékfejlesztés



  • Kapacitásbővítés



  • Energetika



  • Kutatás – Fejlesztés



  • Közbeszerzés

Előre
Fejlesztené vállalkozását? Eszközbeszerzést, épület-energetikai vagy innovációs projektet tervez? Kollégáink segítenek megállapítani mire pályázhat. Pályázzon velünk agrár-vidékfejlesztési támogatásokra! Közbeszerzés-köteles a beruházása? Az eljárások lebonyolítását is vállaljuk.

Megkezdődött a társadalmi egyeztetés a 2021-2027-es időszak fejlesztési terveiről

Megkezdődött a társadalmi egyeztetés a 2021-2027-es időszak fejlesztési terveiről

A Kormány a 240/2014/EU bizottsági rendeletnek megfelelően széleskörű társadalmi párbeszédet folytat Magyarország 2021-2027 közötti uniós fejlesztési tervéről. A társadalmi egyeztetés célja, hogy a szakmai szervezetek és az állampolgárok megismerjék a fejlesztési időszak alapdokumentumait, a Partnerségi Megállapodást és az Operatív Programokat, és megtegyék azzal kapcsolatos észrevételeiket és javaslataikat. A palyazat.gov.hu weboldalon a Partnerségi Megállapodás és az Operatív Programok tervezett tartalmi összefoglalói olvashatóak.

Részletek

Pályázható ismét a munkásszállások kialakítása

Pályázható ismét a munkásszállások kialakítása

November elejétől ötödik alkalommal lehet pályázni a Munkásszállások kialakítása központi munkaerő-piaci program forrásaira. A munkavállalók mobilitását is nagyban segítő program legújabb kiírása szerint helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások és gazdasági társaságok 2020. november 2-től 2021. március végéig nyújthatnak be támogatási igényt az illetékes fővárosi, megyei kormányhivatalokhoz. Támogatás a legalább 80, de legfeljebb 200 férőhelyes munkásszállás építéséhez vagy felújításához kérhető.

Részletek

Új GINOP pályázat a hátrányos helyzetű településen működő kisvállalkozásoknak

Új GINOP pályázat a hátrányos helyzetű településen működő kisvállalkozásoknak

Elindult a „Hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatása” című (GINOP-1.2.9-20 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése. A Felhívás célja a mikro- és kisvállalkozások fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése...

Részletek

Kitolták az öntözésfejlesztési pályázatok beadási határidejét

Kitolták az öntözésfejlesztési pályázatok beadási határidejét

Az öntözött területek növelését célzó beruházások eredményes megvalósítása érdekében döntött az Agrárminisztérium a Vidékfejlesztési Program Mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése című pályázatának módosításáról. A mezőgazdasági öntözés feltételeinek javítása, az öntözött területek növelése és az ehhez szükséges feltételrendszer javítása társadalmi, gazdasági és környezeti szempontból egyaránt kulcskérdés. A gazdálkodók a maximálisan elnyerhető 1 milliárd forint vissza nem térítendő támogatási összegre több szakaszban, akár 2021. június 4-ig is pályázhatnak.

Részletek