nagyito_varos

A teljes projektciklust lefedő pályázati és pénzügyi szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy annak moduljai ügyfeleink igényeihez igazodva akár külön-külön is megrendelhetőek. Komplex szolgáltatásunk biztosítja, hogy a megfelelő projekt kialakításától a támogatás lehívásának utolsó pillanatáig felelősséggel, sikerorientáltantámogassuk ügyfeleinket.

Pályázati tanácsadás

Segítünk feltérképezni, hogy tervezett beruházásait mikor, milyen támogatások segítségével valósíthatja meg.

Pályázat- és tanulmánykészítés

Pályázatkészítés

Elképzeléséből a pályázati kiírás feltételrendszerének megfelelően komplex projektet dolgozunk ki. A projekt megvalósíthatóságának vizsgálatát követően elkészítjük a teljes pályázati dokumentációt.

Tanulmánykészítés

A pályázatok tárgyát képező beruházások megfelelő alátámasztásához sok esetben szükség van megalapozó tanulmányok elkészítésére, amelyek tartalma, terjedelme, de akár megnevezése pályázati típusonként eltérő lehet. Igény szerint vállaljuk a pályázathoz csatolandó egyéb dokumentumoknak (üzleti terv, igényfelmérés, marketing terv, képzési terv, hatástanulmányok stb.) az előírások szerinti elkészítését.

Minőségbiztosítás

Amennyiben Ön egyedül, saját alkalmazottaival dolgoztatja ki a pályázati dokumentációt, vállaljuk az összeállított dokumentáció formai ellenőrzését és szakmai minőségbiztosítását.

Projektmenedzsment

Szakértőink a projekt jóváhagyásától, illetve a támogatás odaítélésétől egészen a projekt lezárásáig elvégzik a pályázati projektmenedzsmenttel kapcsolatos feladatokat (pl. támogatási szerződés megkötése, előrehaladási jelentések és kifizetési kérelmek összeállítása, pénzügyi elszámolások és a záró beszámoló elkészítése, monitoring). Projektmenedzsment-tevékenységünk minőségére pénzügyi garanciát is vállalunk.

Finanszírozási tanácsadás

A projektgazdák számára sok esetben jelentős teher a pályázatok előfinanszírozása, emellett adódhatnak más pénzügyi próbatételek is egy projekt megvalósítása során. Az OTP HP az OTP Csoport segítségével stabil banki hátteret biztosít az Ön projektjeihez.

Közbeszerzés

Cégünk segítséget nyújt annak megállapításában, hogy a tervezett projekt a jelenlegi szabályozás alapján közbeszerzés köteles-e, továbbá a közbeszerzési kötelezettség fennállása esetén közbeszerzési szakjogászunk közreműködésével az eljárásokat is lebonyolítjuk.

Beruházásai megvalósításához felkészült partnereket tudunk ajánlani, legyen szó akár:

  • energetikai tanácsadásról és kivitelezésről
  • megújuló energetikai termékbeszerzésről
  • termelési technológiákról
  • mezőgazdasági gépek beszerzéséről és szervizeléséről