Az OTP Hungaro-Projekt Kft. célja, hogy minél sokrétűbb pályázati és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára. Munkánk során törekszünk az ügyfeleink igényeinek leginkább megfelelő megoldások kialakítására, a beruházások megvalósításához szükséges szakmai tanácsadásban, valamint a fellépő finanszírozási problémák áthidalásában egyaránt. A szükséges pénzügyi források biztosításában az OTP csoport áll ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk 2002 óta foglalkozik széleskörűen pályázati tevékenységgel, ezen belül is kiemelten pályázati tanácsadással, pályázatírással, finanszírozással, projektmenedzsmenttel.

Ügyfeleink között gazdasági társaságok, önkormányzatok, non-profit szervezetek, egyéni vállalkozók, családi gazdaságok is megtalálhatók. Minden területen számos referenciával rendelkezünk, legyen az akár vállalkozásfejlesztés, energetika, kutatás-fejlesztés, innováció, turisztika vagy vidékfejlesztés. Több, mint 270 sikeres projekt, 100 milliárd forintnyi megvalósult beruházás és 60 milliárd forintnyi elnyert támogatás igazolja cégünk szakértelmét.

Az agrár szakterületet is megerősítendő, a cég ügyvezetői posztjára 2015-ben Vulcz László került kinevezésre, aki a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalban több mint 13 évet töltött el, ezáltal széleskörű tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezik az agrár-vidékfejlesztési területen. Kinevezésével több hasonló tapasztalattal rendelkező szakértő kolléga érkezett a céghez.