Mi a hitelkártya részletfizetési szolgáltatás?

Részletfizetési szolgáltatásokkal az Ön által választott futamidő alatt, egyenlő havi részletekben, a hitelkártya kamatánál kedvezőbb kondícióval fizetheti vissza tartozását. Válasszon az Ön számára legmegfelelőbb részletfizetési lehetőségek közül!

Azonnali részletfizetés

Ön már a vásárlás pillanatában dönthet arról, hogy a vásárlását egyben vagy több egyenlő részletben fizeti majd vissza.

THM: 35,7%

Utólagos részletfizetés

Korábbi vásárlásait vagy készpénzfelvételeit lehetősége van utólag is részletfizetésbe helyezni, amit egyenlő havi részletekben az Ön által választott futamidő alatt fizet majd meg.

THM: 35,7%

Automatikus részletfizetés

Kényelmi szolgáltatásunk segítségével az Ön által megadott összeghatártól hitelkártyás vásárlásai automatikusan részletfizetésbe kerülnek. Az egyenlő havi részleteket az Ön által választott futamidő alatt kell megfizetnie.

THM: 35,7%

Instant kölcsön

Akár a hitelkártya teljes felhasználható hitelkerete mértékéig gyorsan és egyszerűen juthat szabadon felhasználható összeghez, amit egyenlő havi részletekben fizethet vissza, a futamidőt pedig Ön választhatja meg.

THM: 38,4%

Gyakran ismételt kérdések

Az adott elszámolási időszakban végrehajtott vásárlásokra a kamatmentesség változatlanul fennáll. Ha a fordulónapon a tartozása a fizetési határidőig teljes egészében megfizetésre kerül – ideértve a részletfizetési szolgáltatás törlesztőrészletét is (ami a tőkerész mellett az előre meghatározott havi kamatot is tartalmazza) –, akkor az adott elszámolási időszakban végrehajtott, részletfizetésbe nem tett vásárlási tranzakciók után a bank nem számít fel kamatot.

A hitelkártya felhasználható hitelkerete a részletfizetésbe tett összeggel csökken. Az adott hónapban megfizetett törlesztőrészlet tőkerészével a felhasználható hitelkerete mindig nő.

A havi minimum és a teljes fizetendő összeg is minden esetben tartalmazza a havi törlesztőrészletet, így Önnek kényelmesen, a hitelkártyás költéseivel együtt és egyidőben kell megfizetnie a tartozást.

A futamidő módosítását kezdeményezheti OTPdirekt telefonos ügyfélszolgálaton vagy bankfiókjainkban egyaránt. Módosítás esetén szerződésmódosítási díj kerül felszámításra, a hirdetményben meghatározott mértékben.

Teljes vagy részleges előtörlesztést kezdeményezheti OTPdirekt telefonos ügyfélszolgálaton vagy bankfiókjainkban egyaránt, a hirdetményben meghatározott előtörlesztési díjat számolunk fel. Az előtörlesztett összeg (teljes előtörlesztés esetén, az addig elhatárolt kamattal együtt) visszavezetésre kerül a hitelszámlára és a visszavezetés napján végzett vásárlás típusú tranzakcióként kerül nyilvántartásra.

Ha a minimum fizetendő összeg sem kerül megfizetésre a türelmi időszak utolsó napjáig, akkor az üzletszabályzatban meghatározottak szerinti késedelmi díj terhelése mellett a lejárt, meg nem fizetett részletfizetési szolgáltatás törlesztőrészlete után, a terhelés napjától számítva ügyleti kamatot, valamint a minimum fizetendő összeg meg nem fizetett része után a hirdetményben meghatározott késedelmi kamatot számítunk fel. Ha két egymást követő hónapban legalább a minimum fizetendő összeget nem fizeti meg, akkor az alszámla automatikusan megszüntetésre kerül és annak teljes tőketartozása, az addig nyilvántartott kamatokkal együtt visszavezetésre kerül a hitelszámlára, a részletfizetési szolgáltatásokra vonatkozó üzletszabályzatban foglaltak szerint.

A Részletfizetési szolgáltatás igénybevételétől az igénylést követő tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat. Ehhez nyilatkozatot kell tennie bármely OTP bankfiókban, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Elállás esetén a megnyitott alszámla teljes összegét visszavezetjük a hitelszámlára, a visszavezetés napján végzett – az eredeti tranzakciónak megfelelően vásárlás vagy készpénzfelvétel típusú - tranzakcióként.

A tájékoztatás nem teljes körű. A hitelkártya részletfizetési szolgáltatások feltételeit és a hiteldíj mértékét a vonatkozó üzletszabályzat és a hirdetmény tartalmazza.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.