Négy osztályt támogat a bank 500 000 Ft-tal az OTP Class Pályázaton

Publikálva: 2023. szeptember 11. pályázat, támogatás

Idén először pályázat formájában támogatja az OTP Bank az általános – 5-8. évfolyamos – és középiskolás osztályokat terveik megvalósításában, legyen szó közösségépítésről vagy a környezet fejlesztéséről.

Az OTP Class pályázatra egy 2-3 perces kreatív bemutatkozó videóval lehet jelentkezni, amelyben az osztály bemutatja, milyen célra költené a megpályázott összeget, valamint a kitöltött Pályázati lappal, amelyben szerepelnie kell a megvalósítás részletes költségtervének, valamint a megvalósítandó cél további részleteinek.

Az általános és középiskolásoknak meghirdetett pályázatra 2 kategóriában - közösségépítés és az iskolai környezet fejlesztése - lehet indulni, így összesen 4 osztály kerül ki nyertesként. Az anyagokat egy szakmai zsűri fogja értékelni. A nyertes osztályokat 500 000 Ft pénzjutalommal díjazza az OTP Bank, amit a pályázatban megadott tervekre fordíthatnak. Ezen felül két osztály különdíjban is részesülhet, a nyertesek az OTP Fáy András Alapítvány félnapos pénzügyi képzésén vehetnek részt.

Pályázati időszak: 2023. szeptember 4 – 2023. október 6.

OTP Class Pályázat

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.