Zöld bankszámlakivonat

Az OTP Bank környezet iránti felelősségvállalásának fontos része, hogy óvja környezetünket. Ezért lehetővé tettük, hogy a papírra nyomtatott és postai úton kiküldött bankszámlakivonata helyett Ön elektronikus úton érje el számlakivonatát.

Miért előnyös?

Szolgáltatásunk igénylése esetén a környezetünk megóvása mellett további előnyök is elérhetők

  • legalább 6 hónapra visszamenőlegesen megtekinthetők, számítógépre vagy más adathordózóra menthetők, és szükség esetén kinyomtathatók a bankszámlakivonatok,
  • gyorsabb, mint a postai úton kézhez kapott bankszámlakivonat, hiszen a kivonatkészítéstől számított legkésőbb már az 5. munkanapot követően elérhető,
  • egyes számlacsomagok esetében díjkedvezmény érhető el.

Zöld bankszámlakivonattal rendelkező ügyfeleink részére a visszamenőleges számlakivonatot díjmentesen biztosítjuk (hirdetmény szerint)

Hogyan működik?

Zöld bankszámlakivonatát

  • az OTPdirekt internetes szolgáltatáson vagy

Ha Ön már használja az OTPdirekt internetes szolgáltatás, akkor belépés után a Bankszámla műveletek – Számlainformációk / Számlakivonat beállítások menüpont alatt tudja lemondani kivonatának postai küldését. Zöld bankszámlakivonatát a Számlainformációk / Számlakivonatok menüpont alatt érhet el.

Ha számlakivonatát honlapunkon kívánja elérni, az igénylést követően a lekérdezéshez mindössze bankkártyájának adataira lesz szüksége.

Hogyan igényelheti?

Ha az OTPdirekt internetes szolgáltatást választja elérési lehetőségnek, de még nem használja, kérjük, keresse fel bármelyik bankfiókunkat, hogy szerződését megköthesse. Ha már használja internetes bankfiókunkat, külön igénylés nem szükséges.

Ha Zöld számlakivonatát a honlapunkon található Kivonatlekérdezés funkción keresztül kívánja elérni, kérjük, az igénylés miatt keresse fel bármelyik bankfiókunkat.

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.