Kibocsátási tájékoztatók

Nemzetközi kibocsátás

OTP Jelzálogbank Euró Jelzáloglevél Program

Az OTP Jelzálogbank Euró Jelzáloglevél Programjával kapcsolatos információk az OTP Jelzálogbank angol nyelvű oldalán, az Euro Mortgage Notes Programme fül alatt érhetőek el.

OTP Jelzálogbank XX. Jelzáloglevél és kötvény program

Az OTP Jelzálogbank Zrt. 1.000.000.000.000 (egyezermilliárd) forint keretösszegű, XX. Jelzáloglevél és kötvény program elnevezésű kibocsátási programot állított fel. A programfelállítás alapjául szolgáló döntés: az OTP Jelzálogbank Zrt. igazgatóságának 60/2023. számú (2023. július 12.) határozata. A Magyar Nemzeti Bank a programfeltételeket tartalmazó Alaptájékoztatót a 2023. szeptember 28-án kelt H-KE-III-584/2023. számú határozatával hagyta jóvá.

Az OTP Jelzálogbank a program keretében több sorozatban, a sorozatokon belül több részletben hozhat forgalomba forintban, euróban, svájci frankban vagy USA dollárban denominált, maximum 30 éves futamidejű, fix, változó vagy indexált kamatozású, illetve diszkont, kizárólag névre szóló, dematerializált jelzálogleveleket, illetve kötvényeket jegyzési eljárás, valamint aukciós eljárás útján. Az OTP Jelzálogbank kezdeményezheti a program keretében kibocsátott jelzáloglevelek, illetve kötvények tőzsdei bevezetését a Budapesti Értéktőzsdére, erre azonban kötelezettséget nem vállal. A program keretben megvalósuló forgalomba hozatalokra vonatkozó adatokat az egyes kibocsátásokhoz készített végleges feltételek tartalmazzák.

Az Alaptájékoztató honlapunkon, a Budapesti Értéktőzsde honlapján (www.bet.hu), illetve az MNB által működtetett, hivatalos információtárolási rendszer honlapján (kozzetetelek.mnb.hu) megtekinthető és letölthető, nyomtatott formában igényelhető az OTP Jelzálogbank Zrt. székhelyén (1138 Budapest, Váci út 135-139. D. ép.).

Korábbi alaptájékoztatók