OTPdirekt mobiltelefonos szolgáltatás

OTPdirekt mobilbank

Mit nyújt?

Kontroll szolgáltatások

  • KártyaKontroll: bankszámlájához kapcsolódó valamennyi bankkártyával végzett online tranzakcióról SMS-ben értesítjük.
  • SzámlaKontroll: bankszámláján történt terhelésekről, jóváírásokról, vagy a valamilyen okból visszautasított tranzakciókról értesítjük SMS-ben.
  • Beszedés Kontroll: a terhelés előtt SMS-ben engedélyezheti vagy utasíthatja el a szolgáltató által terhelésre benyújtott csoportos beszedési megbízásokat.
  • Értékpapír Kontroll: értesítést kaphat SMS-ben az értékpapírszámláin történt, előre meghatározott ügyletek státuszváltozásairól, illetve értékpapírokkal kapcsolatos esedékességről.

További szolgáltatások

Automatikus egyenleg: kérésére minden banki munkanapon reggel automatikus SMS-ben értesítjük az előző napvégi záró számlaegyenlegéről.

Interaktív információk: ha valamilyen banki információt kíván megtudni mobiltelefonja segítségével, elegendő a megfelelő kódot tartalmazó SMS-t elküldenie az OTP Bank részére. A kért információt néhány másodpercen belül magyar vagy angol nyelven - szintén SMS-ben - küldjük meg Önnek.

Az interaktív üzenetekhez használt kódokról, valamint az SMS-ek tartalmáról a hirdetményekben tájékozódhat.


Igénylési feltételek

A mobiltelefonos szolgáltatásokat az OTPdirekt telefonos ügyintézői vagy OTPdirekt internetes szolgáltatást már használó ügyfeleink igényelhetik. Az igénylés történhet bankfiókban, az internetbankban, valamint lakossági ügyfeleink számára az OTPdirekt telefonos ügyintézőinél is.


Aktuális hirdetmények és üzletszabályzatok

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat, valamint az OTP Bank Általános Üzletszabályzatát
a linkekre kattintva tekintheti meg.