A UBS Alapkezelővel kötött forgalmazói szerződés megszűnése miatt a UBS alapok vételi lehetőségét az OTP Bank felfüggesztette, 2021. július 19-től kizárólag visszaváltásra vonatkozó megbízásokat fogad be a bank.

UBS Nemzetközi Alapok

UBS Nemzetközi Alapok esetén az Ön befektetéseiről a svájci székhelyű UBS gondoskodik, mely a világ egyik legnagyobb vagyonkezelője és Private Banking szolgáltatója.

UBS Globális Stratégiai Alapok

UBS Globális Stratégiai Kötvény Alap

Ennél az alapnál az alapkezelő kizárólag megbízható, alacsony kockázatú értékpapírokba fektet, elsősorban állami és vállalati kötvényekbe.

Megnézem a részleteket

UBS Globális Stratégiai Vegyes Alap

A kötvények és részvények kiegyensúlyozott kombinációja jellemzi ezt az alapot. A részvények aránya 43% és 57% között mozoghat.

Megnézem a részleteket

UBS Globális Stratégiai Növekedési Alap

Az alap célja, hogy a globális részvénypiacokon elérhető növekedést biztosítsa maximalizált részvényhányad mellett. A részvények aránya 66% és 84% között mozoghat.

Megnézem a részleteket

UBS Aktívan Kezelt Nemzetközi Részvény Alapok

UBS Aktívan Kezelt Európai Részvény Alap

Ennél az alapnál az alapkezelő a rendelkezésre álló vagyont európai cégek részvényeibe fekteti. Mivel aktívan kezelt részvényalap, összetétele követi a piaci folyamatokat.

Megnézem a részleteket

UBS Aktívan Kezelt Ázsiai Részvény Alap

Ennél az alapnál az alapkezelő a rendelkezésre álló vagyont ázsiai cégek részvényeibe fekteti. Mivel aktívan kezelt részvényalap, összetétele követi a piaci folyamatokat.

Megnézem a részleteket

További UBS befektetési alapok

UBS All Rounder Alap

Részvény- és kötvényalapokból álló alap, ahol az alapkezelő kiváló minősítésű értékpapírokba fektet világszerte, közepes kockázatvállalás mellett.

Megnézem a részleteket

UBS US Opportunity Alap

Aktív kezelésű portfólió, ahol az alapkezelő az amerikai piacon magasabb kockázatvállalás mellett fektet be, a magasabb várható hozam érdekében.

Megnézem a részleteket

Az alapok napi árfolyamait a UBS weboldalán nézheti meg.

Az OTP Bank Nyrt. tevékenységét a PSZÁF 1997. november 27. napján kelt, 983/1997/F. számú tevékenységi engedélye alapján folytatja. Az OTP Bank Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde tagja.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.