Amennyiben vállalkozása a klasszikus bankszámlavezetésen túl további szolgáltatásokat is igénybe venne, számos kedvező kondíciójú számlacsomaggal várjuk bankunkban.

Tekintse át legnépszerűbb számlacsomagjainkat!

Alacsony számú havi tranzakcióhoz

Start számlacsomag

Azoknak a kezdő vállalkozásoknak és nonprofit szervezeteknek ajánljuk, amelyek igénylik a bankkártya és az internetes ügyintézés nyújtotta kényelmet,

 • A kevesebb mint egy éve alapított vállalkozásoknak kedvező havi díjat és számos kedvezményt nyújtunk
 • Egy Mastercard Unembossed üzleti betéti kártya 0 Ft éves díjjal
 • A számlanyitástól számított 2 éven belül a bankon belüli elektronikus átutalás 0 FtA bemutatott díjtételeken felül forgalmi különdíj kerül felszámításra a bankszámlán lebonyolított valamennyi terhelő tranzakció után, a vonatkozó, mindenkor hatályos „Hirdetmény A mikro- és kisvállalati ügyfélkör forint- és devizaszámlái tekintetében érvényes jutalékokról, díjakról, költségekről forgalmi különdíj mellett” című hirdetmény III. (13)-as pontja alapján.
 • A havi első 2 db elektronikus bankon kívüli eseti átutalás és a havi első OTP ATM-ből történő készpénzfelvétel díja 0 Ft
A legnépszerűbb szolgáltatásokkal

E-számlacsomag

Azoknak ajánljuk, akik vállalkozásuk pénzügyeit szívesen intézik még gyorsabban és kényelmesebben internet- és mobilbankon keresztül.

 • Havonta az első 10 db belföldi elektronikus, eseti forint átutalás díjmentesA bemutatott díjtételeken felül forgalmi különdíj kerül felszámításra a bankszámlán lebonyolított valamennyi terhelő tranzakció után, a vonatkozó, mindenkor hatályos „Hirdetmény A mikro- és kisvállalati ügyfélkör forint- és devizaszámlái tekintetében érvényes jutalékokról, díjakról, költségekről forgalmi különdíj mellett” című hirdetmény III. (13)-as pontja alapján.
 • Egy Mastercard Unembossed üzleti betéti kártya 0 Ft éves díjjal
 • Az OTPdirekt internetbanki szolgáltatás díjmentes
Nagy számlaforgalomhoz

Komfort számlacsomag

Legalább évi minimum 100 millió forintos számlaforgalmat kezelő vállalkozásoknak, kedvező feltételekkel és egyedi kiszolgálással.

 • Vállalt számlaforgalomtól függő kedvezmények (az elektronikusan indított forint eseti átutalásokra)
 • Kedvezményes sávos látra szóló kamatozás a pénzforgalmi számlán
 • Egy Mastercard Unembossed üzleti betéti kártya 0 Ft éves díjjal
 • Az OTPdirekt internetbanki szolgáltatás díjmentes
Nagy számlaforgalomhoz

Gold számlacsomag

Azon vállalkozásoknak, amelyek a széleskörű szolgáltatások mellett igényt tartanak a lakossági ügyfeleknek nyújtott Privát Banki kiszolgálásra is.

 • Korlátlan számú díjmentes bankon belüli eseti forint átutalásA bemutatott díjtételeken felül forgalmi különdíj kerül felszámításra a bankszámlán lebonyolított valamennyi terhelő tranzakció után, a vonatkozó, mindenkor hatályos „Hirdetmény A mikro- és kisvállalati ügyfélkör forint- és devizaszámlái tekintetében érvényes jutalékokról, díjakról, költségekről forgalmi különdíj mellett” című hirdetmény III. (13)-as pontja alapján.
 • Havonta az első 20 db elektronikusan indított belföldi, bankon kívüli eseti forint átutalás díjmentesA bemutatott díjtételeken felül forgalmi különdíj kerül felszámításra a bankszámlán lebonyolított valamennyi terhelő tranzakció után, a vonatkozó, mindenkor hatályos „Hirdetmény A mikro- és kisvállalati ügyfélkör forint- és devizaszámlái tekintetében érvényes jutalékokról, díjakról, költségekről forgalmi különdíj mellett” című hirdetmény III. (13)-as pontja alapján.
 • Egy Mastercard Unembossed üzleti betéti kártya 0 forint éves díjjal
 • Kedvezményes Privát Banki számlavezetés
Devizaforgalomhoz ajánljuk

E-DevizaPlusz számlacsomag

Devizaforgalmat vagy nemzetközi számlaforgalmat is bonyolító vállalkozásoknak, melyek mindennapi bankügyeiket elektronikusan intéznék – még kényelmesebben és hatékonyabban.

 • Egy forint és egy deviza pénzforgalmi számla a csomagban
 • Egy forint bankszámlához kapcsolódó Mastercard Unembossed üzleti kártya éves díját elengedjük
 • Havonta az első 10 elektronikus belföldi eseti átutalás díjmentesA bemutatott díjtételeken felül forgalmi különdíj kerül felszámításra a bankszámlán lebonyolított valamennyi terhelő tranzakció után, a vonatkozó, mindenkor hatályos „Hirdetmény A mikro- és kisvállalati ügyfélkör forint- és devizaszámlái tekintetében érvényes jutalékokról, díjakról, költségekről forgalmi különdíj mellett” című hirdetmény III. (13)-as pontja alapján.

Hogyan nyithat vállalkozói számlát?

Indítsa el vállalkozói számlanyitását online!

Válassza a vállalkozásához legjobban illő számlacsomagunkat, és kezdeményezze a számlanyitást egyszerűen, online!

Online igénylés esetén most a számlavezetési díj 12 hónapon keresztül 0 Ft.Számlanyitási akció online igénylés esetén:
ha akciós időszak alatt olyan vállalkozás képviselője kezdeményez online – a www.otpbusiness.hu oldalon – számlanyitást, amelynek korábban az OTP Bank Nyrt.-nél nem volt pénzforgalmi vagy fizetési számlája, hitelesített elektronikus bankszámlakivonat igénybevétele esetén a számlacsomag (kivéve Gold) fióki aktiválásától 12 hónapon keresztül a bank nem számít fel számlavezetési havidíjat. A forgalmi különdíjat ezen tranzakciók esetében is meg kell fizetnie az ügyfélnek. Az aktuális akciós ajánlatok elérhetőségéről és további részleteiről a „A mikro- és kisvállalati ügyfélkör forint- és devizaszámlái tekintetében érvényes jutalékokról, díjakról, költségekről forgalmi különdíj mellett” című hirdetmény tartalmaz tájékoztatást.

Számlanyitás bankfiókban

Tanácsadóink segítenek megtalálni a céljaihoz leginkább illeszkedő számlacsomagot.

A kényelmes ügyintézéshez keresse meg az Önhöz legközelebbi bankfiókunkat és foglaljon időpontot online!

További szolgáltatásaink

Kiemelt szolgáltatásaink révén egyszerűbbé, praktikusabbá és biztonságosabbá válik pénzforgalmának lebonyolítása és pénzeszközeinek kezelése.

Csoportos átutalás

Munkabér, illetve egyéb bér és jövedelem jellegű kifizetések, nyugdíjpénztári járadékok stb. folyósításához javasoljuk. Segítségével nemcsak a munkabérfizetéssel járó készpénzkezelés költségeit vagy a tranzakciók utáni díjat csökkentheti, de az egy átutalásra jutó időt, illetve munkaerőköltséget is.

Fiókbérlet

Bérelt fiókban helyezzük el vállalkozása számlakivonatait és levelezését, így Ön vagy megbízottja a posta igénybevétele nélkül, a nap 24 órájában bármikor sorbanállás nélkül, közvetlenül juthat hozzá bizonyatlaihoz és egyéb anyagaihoz.

Széfbérlet

Helyezze biztonságba értéktárgyait, okmányait , iratait és egyéb személyes tárgyait teljes diszkréció mellett! Fiókjainkban mechanikus, számítógépes programmal vezérelt félautomata és automata széf-berendezések várják, többféle méretű rekesszel.

Zsákos befizetés

OTP bankszámlával rendelkező, nagy összegű készpénzforgalmat lebonyolító ügyfeleink ún. zsákos készpénzfeladással is befizethetik bankszámlájukra napi készpénzbevételüket. Lehetőség van arra, hogy a számlatulajdonos több OTP bankfióknál is teljesítsen befizetést.

Éjjel-nappali bedobótrezor

Az éjjel-nappali bedobótrezor segítségével OTP bankszámlával rendelkező ügyfeleink a bankfiókok nyitvatartási idején kívül is intézhetik bankjegybefizetéseket, így készpénzük bármikor biztonságba helyezhető.

Hirdetmények és üzletszabályzatok

A megelőzően hatályos hirdetményeket és üzletszabályzatokat, valamint az OTP Bank Általános Üzletszabályzatát a linkekre kattintva tekintheti meg.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.