Új Falusi CSOK mellé fix évi 3 százalékos kamattal legfeljebb 25 évre igényelhető lakáshitel, akár 15 millió Ft összegben.

A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény, illetve többgyermekes családok otthonteremtési kamattámogatása Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

OTP Évnyerő Lakáshitelek

Egy lakás vagy ház vásárlása, építése, felújítása, bővítése vagy korszerűsítése a kezdeti időszakban számos többletköltséggel járhat: költözés, párhuzamosan fennálló bérleti díj a költözésig, a vásárolt ingatlan felújítása, átalakítása stb. Erre az időszakra jelenthetnek könnyebbséget az OTP Évnyerő Lakáshitelek türelmi idővel, mert az első 12 hónapban csak a kamatot kell fizetnie, így a türelmi időszakban alacsonyabb a törlesztőrészlet.

Ismerje meg a részleteket és személyre szabott ajánlatért kérjen visszahívást vagy foglaljon időpontot valamelyik bankfiókunkba.

Felhívjuk figyelmét, hogy az OTP Évnyerő Otthonteremtési Lakáshitel (Új Falusi CSOK hitel) esetén a maximálisan igényelhető hitelösszeg 2 gyermek esetén 10 millió, 3 gyermek esetén 15 millió Ft.

felvehető kölcsönösszeg

Felvehető kölcsönösszeg

500 000 - 15 000 000 Ft

választható futamidő

Választható futamidő

6 - 25 év

teljes hiteldíjmutató

Teljes hiteldíjmutató

3,3-3,4%

Ki igényelheti?

Ön akkor igényelheti a többgyermekes családok részére nyújtható államilag kamattámogatott lakáshitelt (Új Falusi CSOK hitel), ha legalább 2 gyerek után igénybe veszi az Új Falusi CSOK támogatást.

Milyen kedvezményeket kaphat?

Induló díjkedvezmények

akció keretében
Hogyan működik?

Hogyan igényelheti?

Kérjen visszahívást!

Kollégánk a kiválasztott időpontban felhívja Önt.

Foglaljon időpontot!

Foglalja le időpontját az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

THM információk
 • THM: 3,3-3,4%

  A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke a 2024. április 1-től érvényes kondíciók alapján került meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével, a feltételek változása esetén az értékek módosulhatnak. A THM értéke nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az nem ismert.

  A kalkulált THM érték - a mindenkor hatályos hirdetményben és üzletszabályzatban meghatározott feltételek teljesítése esetén - a feltételhez nem kötött akciós díjkedvezmények figyelembevételével került kiszámításra.

  Az adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ügyfél által kiválasztott konstrukcióra az aktuális feltételek mellett adott személyre szabott ajánlatot.

  Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges a fedezetül felajánlott ingatlanra. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Hasznos dokumentumok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.