Hallgasd meg az OTP Bank legfrissebb podcast-epizódjait!

Publikálva: 2022. december 2. podcast

Trendek és változások a biztosítási piacon

2022. december 2. 14:00

A termék, amit nem lehet megvenni, amikor szükség van rá – avagy mire jó a biztosítás? Erről és az emberek biztosításhoz való viszonyáról beszélgettünk szakértőnkkel, Budai Józseffel, az OTP Bank bankbiztosítási főosztályvezetőjével.

Infláció és aszály – mérlegen az agrárium éve

2022. november 25. 9:30

Meddig nőhetnek az élelmiszerárak, milyen hatással lehet az infláció az agrárium szereplőire, és milyen lehetőségeik vannak a mezőgazdasági és élelmiszeripari cégeknek? Ezekre a kérdésekre kereste a választ az OTP Bank podcast-sorozatának legutóbbi epizódja, amelynek vendége Zsarnóci Csaba, az OTP Bank Vállalati és Agrár Igazgatóságának agrár főosztályvezetője volt.

Miért érdemes egészségpénztári számlát nyitni? - 20 éves az OTP Egészségpénztár

2022. július 7. 12:00

Bár egyre kevesebb munkáltató finanszírozza, egyre többen veszik igénybe az egészségpénztári szolgáltatásokat. Az utóbbi időszakban leginkább a magánegészségügyi kiadások aránya nőtt a pénztári számlákról és elsősorban bőrgyógyászati, nőgyógyászati, valamint fogászati kezeléseket vettek igénybe az érintettek. Egyebek mellett ennek hátteréről adott interjút az OTP Bank podcast-sorozatában Kovács Tamás Attila, az idén 20 éves OTP Egészségpénztár ügyvezető igazgatója.

Évnyerő Lakáshitelek – új terméket vezetett be az OTP Bank a lakáshitelpiacon

2022. május 27. 13:50

Ezúttal a lakáspiaci trendekről és a változó ügyféligényekről, illetve az OTP Bank erre adott válaszairól beszélgettünk, Kormos Zoltánnal, az OTP Bank lakáshitelezésért felelős vezetőjével.

Ismét startupok jelentkezését várja az OTP LAB

2022. március 28. 11:30

Április 11-ig várja az érett fázisú startupok jelentkezését az OTP Bank Startup Booster Programja. A nemzetközi program indulásának apropóján Fischer Andrással, az OTP Innovációs területének vezetőjével beszélgettünk arról, mit érdemes tudni az immár ötödik alkalommal elindított kezdeményezésről, mivel foglalkozik az OTP LAB, és hogy hogyan kerülnek robotok és startupok egy bank életébe.

A pénzügyi digitalizáció jogi keretei

2022. március 24. 10:20

A pénzügyi digitalizáció terén számos fejlesztésnek a jogi szabályozás szab határt. A Bankszövetség 2019-ben 22 pontban foglalta össze javaslatait a kormányzat felé, hogy miként lehetne elhárítani ezeket az akadályokat. Bógyi Attilával, az OTP Jelzálogbank jogi főosztályvezetőjével az OTP Bank legutóbbi podcastjában azt vizsgáltuk meg, hogy azóta mi valósult meg ezek közül, és milyen eredménnyel.

Búcsúzik a SmartBank

2022. március 17. 14:20

Fordulóponthoz érkezik a mobilbankolás az OTP Bank lakossági ügyfelei számára – 2022. március 24-én a hitelintézet kivezeti a lakossági SmartBank alkalmazást, aminek helyét az új OTP MobilBank veszi át. A váltással kapcsolatos leggyakoribb kérdésekről, érdekességekről, a fejlesztés hátteréről és az alkalmazás legfőbb újdonságairól Vouszka Péterrel, az OTP Bank digitális szolgáltatásfejlesztésért felelős vezetőjével beszélgettünk.

Makrogazdaság: hogyan tovább 2022-ben?

2022. január 31. 15:00

Az OTP Bank podcastjának legújabb epizódjában Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője, valamint Sándor Dávid, OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának vezetője és vezető befektetési stratégája beszélget az előttünk álló évre vonatkozó makrogazdasági várakozásokról, valamint arról, hogy mire érdemes odafigyelni a részvény és árupiacokon 2022-ben.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.