Már a mobilunkkal is fizethetünk!

Publikálva: 2018. június 26. mobilfizetés

Magyarországon 2016-ban először haladta meg az érintéses bankkártyás fizetési tranzakciók száma a hagyományosakét. Hazánkban 1,2 millió okostelefon rendelkezik az érintéses fizetéshez szükséges NFC (Near Field Communication) technológiával, amely hamarosan már a középkategóriás okostelefonokban is elérhetővé válik.

Az OTP Bank a Simple alkalmazásán keresztül 2017 óta elérhető az érintéses bolti mobilfizetési szolgáltatás is, amelynek igénybevételéhez OTP Bank által kibocsátott Mastercard és Maestro bankkártyára van szükség, valamint NFC képes, minimum 4.4-es Android operációs rendszert futtató telefonnal kell rendelkezniük a felhasználóknak.

Az új funkció azzal képes egyszerűbbé tenni a vásárlást, hogy össze lehet kötni a fizetések során a POS terminálokon megadandó PIN kódot a telefon zárolásának feloldásához szükséges kóddal. Amikor a felhasználó fizetni szeretne, nem kell mást tennie, mint feloldania a telefonját és már érintheti is a terminálhoz. Sőt, a funkció használatához még internetes csatlakozás sem szükséges, így akár offline módban is használható.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.