Kihirdették az ÜzletRace 2.0 győztesét

Publikálva: 2018. november 28. vállalkozás

Másodszorra rendezték meg az OTP Business, felsőoktatásban tanulóknak kiírt pályázatát. Az ÜzletRace 2.0 elnevezésű, közel kétmillió forint összdíjazású versenyre nem csak közgazdasági, hanem bármely egyetemen, főiskolán tanuló diák nevezhetett egy rövid, az OTP vállalati üzletágának jövőbeni ügyfélkiszolgálására vonatkozó prezentáció benyújtásával.

A második fordulóba jutott tizenöt hallgató háromfős csapatokat alakított. Azonos témájú esettanulmány alapján kellett a bank mentorainak segítségével egy-egy prezentációt kidolgozniuk, majd bemutatniuk a szakmai zsűrinek. A résztvevők áttekintették a vállalkozói piacot, majd a bank középtávú stratégiájához illeszkedően, jelöltek ki ügyfél szegmenseket, majd ezt követően dolgozták ki ötleteiket, javaslataikat.

"Az OTP Business még sikeresebb működéséhez elengedhetetlen a termékek, értékesítési csatornák folyamatos fejlesztése. Számunkra is meglepő volt az egyes csapatok felkészültsége és egyedi megközelítései. Azt gondolom, ez a két napos program a résztvevő diákok, de kollégáim számára is ismeretekkel teli és gondolatébresztő volt” - mondta el a díjátadót követően Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

A győztes csapat tagjai: Tamás Zsanett, Mészáros Bence Benedek és Varnyu Iván. Az első helyért 900 000 forintos nyereményben részesültek, és a későbbiek folyamán gyakornoki, vagy akár álláslehetőséget is kaphatnak az OTP Businesstől.

További információkért keresse fel a www.uzletrace.otpbusiness.hu/nyertesek weboldalt.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.