Hallgasd meg az OTP Bank legfrissebb podcast-epizódjait!

Publikálva: 2021. december 29. podcast

Privát bank a kulisszák mögött

2021. december 29. 16:30

Privát bank a kulisszák mögött. Itt az OTP Podcast legújabb epizódja! Mi jellemzi a privátbanki ügyfelek? Melyek a sláger befektetések, mit keresnek? Hogyan telik a privátbanki tanácsadó egy napja? Mennyire fontos a tanácsadás és a személyes kapcsolattartás szerepe az ügyfélkiszolgálásban? Milyen egy jó privátbanki tanácsadó és miben tud segíteni az ügyfeleknek? A digitális transzformáció hogyan hat a privátbanki szolgáltatásokra? A járvány hatására mennyire változtak meg a preferenciáik és a szokások? – többek között erről beszélget Sigmond Árpáddal Bozsogi Tamás, az OTP Bank Kiemelt Privát Banki Főosztályának, és Ujhelyi Levente az OTP Bank Privát Banki Főosztályának a vezetője.

Azonnali értékbecslés az OTP-nél

2021. december 21. 17:00

Az OTP Bank a digitalizáció jegyében, Magyarországon elsőként, a jogszabályi követelményeknek megfelelő lakások esetén biztosítja a szolgáltatást. Az ügyfélnek elég megadnia a megvásárolni kívánt ingatlan főbb adatait és az ügyintéző azonnal megmondja, rövidíthető-e azonnali értékbecsléssel ügyintézése. Az új szolgáltatásnak köszönhetően a lakáshitel igénylési folyamat gyorsabb és költséghatékonyabb lehet.

Adathalászat: hogyan előzhetők meg a csalások?

2021. december 13. 10:00

Ma már bárki célpontja lehet az adathalász csalásoknak, amelyek keretében a bűnözők telefonon, e-mailben vagy más csatornákon próbálják kicsalni a banki ügyfelek pénzügyi információit, például kártya- és számlaadatait. Hogyan lehet felismerni a csalási kísérleteket és mit tehetnek a banki ügyfelek, hogy elkerüljék az efféle helyzeteket? Erre adtak választ az OTP Bank podcastjában a hitelintézet szakértői.

Miként segíthetik a pénzügyi közvetítők a fenntarthatóbb gazdaságot?

2021. december 6. 11:00

Miért van kulcsszerepük a gazdaság fenntarthatóságában a pénzügyi intézményeknek? Milyen eszközeik vannak a bankoknak a zöld-beruházások ösztönzésére, és miként vesz részt mindebben az OTP Bank? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre ad választ Pókos Gergely, a hitelintézet Zöld Program Igazgatóságának vezetője, az OTP Bank legutóbbi podcast-jában.

Tíz éves az OTP Ingatlanpont

2021. október 27. 16:40

Nemrég 10 éves lett az Ingatlanpont, az OTP Csoport ingatlanközvetítő hálózata. Ebből az alkalomból beszélgettünk Dr. Hartlieb Balázzsal az OTP Ingatlanpont vezetőjével.

OTP Bank: Ott van a kezedben!

2021. augusztus 11. 15:00

Az OTP Bank idei legjelentősebb innovációja az új Internet- és Mobilbank, illetve az ezekhez kapcsolódó Digitális Szolgáltatási Szerződés bevezetése. Az internet- és mobilbanki szolgáltatásokkal kapcsolatos érdekességekről, a fejlesztés hátteréről és az alkalmazás legfőbb újdonságairól Kuhárszki Andrással, az OTP Bank digitális fejlesztésekért felelős területének vezetőjével beszélgettünk.

Két éves lett a Babaváró

2021. július 15. 10:10

2021 júliusában lett két éves a Babaváró kölcsön, ebből az alkalomból beszélgettünk az elmúlt időszak tapasztalatairól szakértőinkkel. Az idei év első hónapjainak eredményei alapján csökkent a Babaváró hitel iránti érdeklődés. Mi lehetett ennek az oka? Mire számít az OTP Bank az újranyitás után? Milyen kétely övezete a terméket? Mire használják a leginkább a tapasztalatok szerint a Babaváró kölcsönt az ügyfelek? ­- többek között ezekre a kérdésekre ad választ dr. Rajmonné Veres Ibolya, Fogyasztási Hitelezési Folyamatokért felelős vezető és Lengyel Katalin számlavezetési vezető tanácsadó az OTP Bank podcast második adásában.

Hogyan hatott az újranyitás a lakosságnál felhalmozódott megtakarításokra?

2021. július 2. 11:10

Újraindult a gazdaság, ám a korlátozások időszakában az elmúlt évben óriási megtakarítások halmozódtak fel azokban a háztartásokban, amelyeket nem érintettek negatívan a járvány következményei. Látszik-e már, hogy mennyire bánnak ezzel az összeggel tudatosan az érintettek? Mit mutatnak a kutatások, mire gyűjtünk leginkább? Melyek a legnépszerűbb megtakarítási célok a magyarok körében? Ha pedig úgy döntünk, hogy most vágunk bele abba, hogy havonta félretegyünk akár egy kisebb összeget, de nem szeretnénk ezzel külön foglalkozni minden hónapban, akkor mi a megoldás, milyen utat válasszunk? – többek között ezekre a kérdésekre ad választ Nyitrai Győző, a Retail Megtakarítási Igazgatóság vezetője az OTP Bank podcastjának első epizódjában.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.