A Pepita.hu további növekedését tőkeerős partnerként támogatja a PortfoLion

Publikálva: 2020. március 11. vállalkozás

A szallas.hu alapítói online marketplace üzletüket állítják gyorsító pályára a PortfoLion segítségével. A kiterjedt kereskedőpartner hálózattal és széleskörű ügyfélbázissal rendelkező, online marketplace-t üzemeltető Pepita.hu-ba fektetett az egyik legjelentősebb hazai kockázati tőkebefektető.

A bevont tőke egyértelműen a Pepita.hu marketplace és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások további fejlesztésére, népszerűsítésére és lehetőség szerint az organikus növekedés ütemét gyorsító akvizícióira szolgál.

A Pepita.hu jellemzően baba-mama és gyermek felszerelések, játékok forgalmazásával, illetve ezen termékek marketplace-en való értékesítésével foglalkozik, egyre szélesebb körben. A weboldalnak napi 15-20 ezer látogatója van és havonta közel 10.000 megrendelés érkezik hozzájuk. 2019-ben már több mint 100 kereskedőpartnerrel dolgoztak együtt és az értékesített termékek összértéke elérte az 1 milliárd Forintot.

Vevőik és felhasználóik számára több kommunikációs csatornát is biztosítanak. Megrendelőik telefonon, email-en, chat-en és a Pepita.hu facebook felületén is feltehetik kérdéseiket, vagy kérhetnek segítséget a szolgáltatótól.

A portált Varga Zoltán és Dorcsinecz József - a Szállás.hu alapítói - hozták létre. Kiváló vállalkozói gondolkodásuk eredményeként a Pepita.hu mára a piac egyik legjelentősebb szereplőjévé fejlődött.

„A Pepita.hu munkatársak ügyfélközpontú magatartása és a weboldal folyamatos innovációja nagyban hozzájárul a sikerhez és a növekedéshez. Célunk, hogy a potenciális vásárlók igényeinek leginkább megfeleljünk, és a hazai és nemzetközi piac vezető szereplőjévé váljunk” - nyilatkozta Varga Zoltán, a Pepita.hu vezérigazgatója.

"A Pepita.hu vezetősége többszörösen bizonyított, ezért teljes mértékű bizalmunkat élvezik a kezdetektől fogva. A piacvezetővé válás másik kulcstényezője egy technológiailag fejlett és a piaci igényeket teljes mértékben kiszolgáló platform megléte. Bízom benne, hogy az együttműködés révén, a közeljövőben régiós szinten is meghatározó online marketplace szereplő lesz a Pepita.hu" - teszi még hozzá Nieder Jenő, a PortfoLion vezérigazgató helyettese.

https://pepita.hu/

A PortfoLion, a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb bankcsoportja, az OTP csoport részeként, budapesti központtal olyan kockázati tőkebefektető, amely biztos pénzügyi hátteret nyújt vállalkozásoknak, ezzel segítve piacra lepésüket és sikeres nemzetközi terjeszkedésüket. A PortfoLion jelenleg öt befektetési alapot kezel, amelyeknek 130 millió Euró az értéke. Több, mint 20 cég található portfóliójukban. Az alapkezelő főként közép-, kelet-, és délkelet-európai cégekkel lép partnerségre, de egész Európa területén nyitott potenciális befektetési együttműködésekre.

https://www.portfolion.hu/en/

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.