Miben különbözik az új kártya?

Az új kártyájának PIN kódja, limitjei, a TeleKódja és egyéb beállításai, valamint a díjai megegyeznek a korábbi kártyájának beállításaival, viszont már az új típusú terminálokon is tud érintéssel fizetni.


Milyen bankkártyákat érint a csere?

2020. november 30-án az OTP Bank azon bankkártyák érvényességét szüntette meg, amelyekkel bizonyos terminálok hibát jeleztek az érintéses fizetéskor. Ezek helyett az OTP Bank által tavasszal, díjmentesen kiküldött új bankkártyák használhatók.


Mi a teendője?

Kérjük, aktiválja új kártyáját mielőbb, mert régi bankkártyája érvényességét 2020. november 30-án megszüntettük. Kártyáját aktiválhatja egy egyszerű készpénz-felvétellel, vagy az első kártyás fizetéssel, illetve akár a +36 (1) 3 666 666-os telefonszám hívásával a 2-es menüpontban.

Abban az esetben, ha nem találja a korábban kiküldött cserekártyát, igényeljen új bankkártyát bármelyik bankfiókunkban, vagy telefonon a +36 (1) 3 666 666-os, illetve +36 (1) 3 666 000-ás telefonszámon.


Van-e ennek költsége?

Ha nem találta a korábban kiküldött cserekártyáját és november 30-a után igényelt új kártyát, az ezzel kapcsolatban felmerült díjakat hamarosan jóváírjuk bankszámláján.