A Folyószámlahitel Instant Kölcsön igénybevételével perceken belül, akár 500 000 Ft összegű gyorskölcsönhöz juthat a folyószámlahitel-keretéből, amit fix törlesztőrészletekkel, az Ön választásától függően 6, 12, 18, 24, 30 illetve 36 hónapos futamidő alatt fizethet vissza. Az Ön rendelkezésére álló folyószámlahitel-kerete az igénybe vett Folyószámlahitel Instant Kölcsön összegével csökken.

Miért éri meg?

 • Pozitív bankszámlaegyenleg mellett is igényelhető a folyószámlahitel-keret terhére.
 • Folyószámlahitelhez képest alacsonyabb kamat.
 • Akár perceken belül hozzájuthat.
 • Bármire szabadon felhasználhatja.
 • Kiszámítható: 6, 12, 18, 24, 30 illetve 36 hónap alatt, fix törlesztőrészletekben fizetheti vissza.
 • A Folyószámlahitel Instant Kölcsön összegével csökkentett folyószámlahitel-keretét továbbra is szabadon használhatja vásárlásra, átutalásra vagy készpénzfelvételre.
 • A törlesztésekkel növekszik a rendelkezésre álló folyószámlahitel-keret összege.
Érdekel az ajánlat
felvehető kölcsönösszeg

Felvehető kölcsönösszeg

50 000 Ft - 500 000 Ft

választható futamidő

Választható futamidő

fix 6, 12, 18, 24, 30, 36 hónap

választható futamidő

Éves fix kamat

17,22 – 27,22%

teljes hiteldíjmutató

Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

17,5 – 35,8%

éves fix kamat

Folyósítási jutalék

a kölcsönösszeg 1,00%-a,
maximum 10 000 forint

Mekkora összeget szeretne igényelni?

Folyószámlahitel Instant Kölcsön ajánlatok
Kölcsönösszeg50 000 Ft150 000 Ft500 000 Ft
Futamidő36 hónap
Kamat27,22%
Törlesztőrészlet2 057 Ft6 172 Ft20 573 Ft
Visszafizetendő összeg74 560 Ft223 694 Ft745 637 Ft
Teljes Hiteldíj Mutató (THM)32,3%

Folyószámlahitel Instant Kölcsön ajánlatok

Folyószámlahitel Instant Kölcsön ajánlatok

Folyószámlahitel Instant Kölcsön ajánlatok

 • Kölcsönösszeg50 000 Ft
 • Futamidő36 hónap
 • Kamat27,22%
 • Törlesztőrészlet2 057 Ft
 • Visszafizetendő összeg74 560 Ft
 • Teljes Hiteldíj Mutató (THM)32,3%
 • Kölcsönösszeg150 000 Ft
 • Futamidő36 hónap
 • Kamat27,22%
 • Törlesztőrészlet6 172 Ft
 • Visszafizetendő összeg223 694 Ft
 • Teljes Hiteldíj Mutató (THM)32,3%
 • Kölcsönösszeg500 000 Ft
 • Futamidő36 hónap
 • Kamat27,22%
 • Törlesztőrészlet20 573 Ft
 • Visszafizetendő összeg745 637 Ft
 • Teljes Hiteldíj Mutató (THM)32,3%

A bírálattól függően ennél kedvezőbb ajánlatot is kaphat.

Ki igényelheti?

Ön akkor igényelhet Folyószámlahitel Instant Kölcsönt, ha:

 • van OTP-s lakossági bankszámlája, aminek kizárólag Ön a tulajdonosa,
 • rendelkezik OTP jövedelemalapú Folyószámlahitellel, amelyen van szabadon felhasználható hitelkerete, és
 • rendelkezik bankunk által Önnek készített előbírált ajánlattal, amelyről a bankfiókban kaphat információt.Az OTP Bank előzetesen, még az Ön igénylése előtt megvizsgálja, megfelel-e a Folyószámlahitel Instant Kölcsön igénylési feltételeinek. Ez alapján készítjük el Önnek az előbírált ajánlatot, így igényléskor már nem kell megvárnia az OTP Bank hitelbírálatát.

Hogyan igényelheti?

Időpontot foglalok OTP Bank fiókba

Kizárólag bankunk előbírált ajánlata alapján, személyesen, a bankfiókjaiban van lehetőség a kölcsön igénylésére. A bankfiókok listáját a vonatkozó hirdetmény 1. számú függeléke tartalmazza. Foglaljon időpontot az Önhöz legközelebbi bankfiókba!

Hogyan működik?

 1. Igénylés

  Jelenleg kizárólag OTP Bank fiókban, ügyintéző kollégánk segítségével tudja intézni a Folyószámlahitel Instant Kölcsön igénylését. Javasoljuk, foglaljon előzetesen időpontot, hogy elkerülje a sorban állást.

 2. Szerződéskötés és folyósítás

  Ha elfogadja a Bank Folyószámlahitel Instant Kölcsönre tett végleges ajánlatát (kölcsönösszeg, futamidő), és aláírja a Folyószámlahitel Instant Kölcsön Megállapodást, a folyósítás szinte azonnal megtörténik: az igényelt kölcsön összege perceken belül megjelenik az Ön lakossági bankszámláján (amelyhez az Ön folyószámlahitel-kerete kapcsolódik).

 3. Törlesztés

  A törlesztőrészletek összegét havonta, minden hónap 15-én automatikusan leemeljük a bankszámlájáról. Ezért fontos, hogy legyen elegendő összeg a fizetési számláján.
  Az Ön rendelkezésére álló felhasználható folyószámlahitel-keret összege minden hónapban folyamatosan növekszik az Instant Kölcsön törlesztőrészletének megfizetésekor.
  Ha szeretné tartozását részlegesen vagy teljesen előtörleszteni, azt díjmentesen teheti meg.

Gyakran ismételt kérdések

Termékjellemzők

A Folyószámlahitel Instant Kölcsön szolgáltatása egyfajta gyorskölcsön. Az azonnal felvehető hitel igénybevételével Ön a még felhasználható folyószámlahitel-keretének terhére, a folyószámlahitel kamatánál kedvezőbb feltételekkel vehet fel minimum 50 000 Ft összegű kölcsönt. A kölcsön maximum összegét a rendelkezésre álló hitelkerethez képest határozzuk meg, de nem haladhatja meg az 500 000 forintot. A Folyószámlahitel Instant Kölcsön annuitásos törlesztésű hitel, vagyis a választott futamidő alatt, fix részletben kell visszafizetnie.

Minimum 50 000 Ft, maximum 500 000 Ft igényelhető, azonban a kölcsön maximumösszege megegyezik az igénylés időpontjában az ügyfél rendelkezésére álló szabad folyószámlahitel-keret összegével. Jelenleg a bankunk ajánlatának módosítására nincs lehetőség.

A kamaton kívül az OTP Bank folyósítási jutalékot számít fel, amely a kölcsönösszeg 1,0%-a, maximum 10 000 Ft. A folyósítási díj összege a folyósított kölcsön összegéből kerül levonásra.
A kamat mértéke alacsonyabb, mint a Folyószámlahitel esetében felszámított kamat. A kamat mértéke függ a bírálat eredményétől.
Az aktuális kamat mértékéről a hirdetményből tájékozódhat.

Hitelbírálat és folyósítás

Ha Ön rendelkezik az OTP Bank előbírált ajánlatával, akkor az ajánlat elfogadása után azonnal megkapja az igényelt kölcsön összegét. A folyósítással egy időben a Folyószámlahitel Instant Kölcsön összegével a folyószámlahitel-keret zárolásra kerül (annyival csökken a folyószámlahitel-keret szabadon felhasználható összege).

A kölcsön összegét arra az OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlájára utaljuk át, amelyen a folyószámlahitel-keret az Ön rendelkezésére áll.
Más banknál vezetett bankszámlára nem tudjuk folyósítani a kölcsönt.

Törlesztés és visszafizetés

A kölcsönt havi egyenlő részletekben kell visszafizetnie, amelyet a lakossági bankszámlájáról (amelyen a folyószámlahitel az Ön rendelkezésére áll) minden hónap 15-én automatikusan levonunk. Mindössze arról kell gondoskodnia, hogy a törlesztéshez szükséges összeg a számláján rendelkezésre álljon.

Ön az igénylés másnapjától kezdve a futamidő alatt bármikor kérhet teljes vagy részleges előtörlesztést személyesen bankfiókban. A részleges vagy teljes előtörlesztéskor az OTP Bank díjat nem számít fel.

Számos olyan élethelyzet adódhat, amikor nehézséget jelenthet a hitel törlesztőrészletének fizetése. Ilyenkor segít a törlesztési biztosítás a kölcsön törlesztőrészleteinek átvállalásával, vagy a fennálló teljes hiteltartozás visszafizetésével. A biztosítás havi díjfizetésű, díja az aktuális havi törlesztőrészlet Biztosító által meghatározott százaléka.

Reprezentatív példa - a folyószámlahitel kamata kisebb vagy egyenlő, mint 27,22%
Instant kölcsön összege 375 000 Ft, kölcsön futamideje 36 hónap, ügyleti kamat mértéke 23,22%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 27,2%, hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 14 622 Ft, kölcsön teljes díja 155 155 Ft, fizetendő teljes összeg 530 155 Ft.

Reprezentatív példa - a folyószámlahitel kamata magasabb, mint 27,22%
Instant kölcsön összege 375 000 Ft, kölcsön futamideje 36 hónap, ügyleti kamat mértéke 27,22%, Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke 32,3%, hitelkamat típusa fix, havi törlesztőrészlet 15 430 Ft, kölcsön teljes díja 184 230 Ft, fizetendő teljes összeg 559 230 Ft.

A THM értékek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változása esetén módosulhat. A bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja.

A tájékoztatás nem teljes körű. A Folyószámlahitel Instant Kölcsön feltételeit és a hiteldíj mértékét a vonatkozó hirdetmény és üzletszabályzat tartalmazza.

Hirdetmények, üzletszabályzatok, szerződésminták és fogalomtár

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

 • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
 • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
 • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.