Prémium ügyfelek számára elérhető
további befektetési alapok

Amennyiben Ön prémium kiszolgálásra jogosult, a számos, OTP Alapkezelő Zrt. és OTP Ingatlan Alapkezelő Zrt. által forgalmazott befektetési alap mellett a befektetési jegyek még szélesebb skálából választhat.

UBS Nemzetközi Alapok

Amennyiben Ön a UBS Nemzetközi Alapokat választja, a világ egyik legnagyobb vagyonkezelője és Private Banking szolgáltatója, a svájci székhelyű UBS elemzői és befektetési munkatársai gondoskodnak befektetéseiről.

A UBS Nemzetközi Alapok részeként, nyolc különböző befektetési stratégiát követő alapot ajánlunk figyelmébe, melyekből nemcsak az Önnek leginkább megfelelő befektetést választhatja ki, hanem összeállíthatja azt a személyre szabott, befektetési alapjainkból álló portfoliót, amely saját hozamelvárásához és kockázatvállalási hajlandóságához igazodik.

OTP EMEA Kötvény Alap

Az EMEA Kötvény Alap egy meghatározott földrajzi szegmens (Európa, Közel-Kelet, Afrika) fejlődő piacainak kötvény kibocsátásaira fókuszál. Az alap célja, hogy kötvénybefektetésein keresztül, számottevő kockázat mellett a hazai kötvényalapoknál tartósan magasabb hozamot biztosítson.

Az alapot azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik megtakarításaikat legalább 3-5 évre kívánják befektetni, és részesedni kívánnak elsősorban Európa, a Közel-Kelet, és Afrika fejlődő piacainak kötvény kibocsátásaiból, felvállalva a kibocsátók hitelkockázatából és a devizakockázatokból fakadó átmeneti, akár nagyobb mértékű árfolyam ingadozást is.

További információkat az OTP Alapkezelő honlapján talál.


Hirdetmények, Üzletszabályzatok

 
 
 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.