Fontos információ

GINOP-8.4.1/A-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel kérelmeinek befogadása 2020. november 5. 24:00-től felfüggesztésre került.

A koronavírus világjárvánnyal összefüggésben kialakult helyzetre tekintettel kihirdetett 47/2020. (III. 18.) számú, valamint 62/2020. (III. 24.) Korm. rendeletek alapján az adósnak a hitelező által üzletszerűen nyújtott, 2020. március 18-án fennálló hitel- és kölcsönszerződésből, illetve pénzügyi lízingszerződésből eredő tőke-, kamat- és díjfizetések tekintetében mind a természetes személyeket, mind a vállalkozásokat fizetési haladék (a továbbiakban: fizetési moratórium) illeti meg.

Részletek

Kérdése van?

Amennyiben kérdése van az OTP MFB Ponton felvett lakossági hitellel kapcsolatban, keresse fel az Önhöz legközelebbi OTP MFB Pontot, vagy kérje szakértőink segítségét.

Termék iránt érdeklődöm

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, a benne foglalt adatok tájékoztató jellegűek és kizárólag a figyelem felkeltését szolgálják. A hitelszerződés megkötésére a Hitelprogramok keretösszegéig, az Ön hitelképességét figyelembe véve kerülhet sor. A Hitelprogramok részletes feltételeiről és díjairól tájékozódhat az ország 167 kijelölt OTP Bank fiókjában megtalálható OTP MFB Pontokon, valamint az MFB honlapján.

Fontos információk és dokumentumok

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.