Ajánlott finanszírozási konstrukciók

Számos finanszírozási formát ajánlunk vállalatának, vállalkozásának az uniós pályázatok finanszírozására, a projektek szükséges saját forrásának kiváltására, a támogatások megelőlegezésére, továbbá szükséges banki biztosítékok igénye esetén.

Speciális uniós pályázatírást finanszírozó hitelek

A pályázatírás megfinanszírozása esetén az OTP Bank nem kér saját forrást, akár a teljes költséget megfinanszírozza. Az aktuális igénybe vehető konstrukciókról érdeklődjön az OTP Bank Régió referenseitől.

Uniós projektek saját forrását kiváltó kiegészítő hitel

Ajánljuk saját forrásból finanszírozott és egyéb MFB által refinanszírozott beruházási hiteleinket. Az aktuális igénybe vehető konstrukciókról érdeklődjön az OTP Bank Régió referenseitől. Éven túli lejáratú hitelek

Az uniós támogatások megelőlegezése

A nyertes pályázati pénzek megelőlegezéséhez csak a támogatási szerződés OTP Bankra történő engedményezésére van szükség. Az előfinanszírozási konstrukciónkat minden ügyfelünk igénybe veheti. Kiegészítő szolgáltatásként ügyfeleink az OTP Hungaro-Projekt Kft. számla és jelentés ellenőrzése mellett további kedvezményekben is részesülhetnek.

Garancia

A támogatási szerződésben meghatározott biztosítékot kell szolgáltatni az elnyert és lehívott uniós források erejéig. Ennek formája lehet garancia. Érdeklődjön az OTP Bank Régió referenseitől!

Hasznos

 

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az informacio@otpbank.hu e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.