2,4 millió dolláros befektetést biztosít a PortfoLion a VCC Live részére

Publikálva: 2020. február 20. vállalkozás

A felhőalapú contact center szoftvert fejlesztő VCC Live a bevont tőkével termékei és szolgáltatásai fejlesztésére, valamint további nemzetközi növekedésre készül. A forrást biztosító budapesti központú PortfoLion Zrt. által kezelt magántőke alap befektetői az OTP Bank és az Eximbank.

A Tóth Szabolcs és Jalsovszky Tamás által alapított VCC Live az európai piac egyik meghatározó szereplőjévé vált azon cégek körében, amelyek több csatornán, többek között telefonon, email-en, chat-en és közösségi médián keresztül is kommunikálnak ügyfeleikkel.

A cég jelenleg több mint 50 országban szolgál ki ügyfeleket, rendszerét több mint 10.000 operátor használja, és 20 telekommunikációs partnerrel dolgozik együtt.

„A VCC Live rendkívüli növekedése, márkaértéke és a piacon szerzett kiváló hírneve magáért beszél. Az elért eredményeiket, kitűnő termékeiket és szolgáltatásaikat tekintve nagy potenciált látunk abban, hogy a cég Európa vezető contact center szoftvergyártójává nője ki magát" – nyilatkozta Nieder Jenő, a PortfoLion vezérigazgató-helyettese. "Szilárdan hisszük, hogy a VCC Live elkötelezett vezetői csapata a PortfoLion kiterjedt hálózati rendszerével, üzleti szakértelmével és pénzügyi támogatásával karöltve további jelentős sikereket fog elérni termékfejlesztés és nemzetközi növekedés terén." – fűzte hozzá Nieder Jenő.

“Az egyedi és költséghatékony megoldásunknak köszönhetően sok ügyfél választja a mi rendszerünket a legnagyobb piaci szereplőkkel szemben.” – mondta Tóth Szabolcs, a VCC Live tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. "Sikerünket az ügyfélközpontú megközelítésünknek tudjuk be, és a jövőben is ezzel a vállalkozói gondolkodásmóddal szeretnénk továbbfejleszteni megoldásainkat. Célunk, hogy vállalatok széles köréhez jutassuk el a VCC Live-ot, és lehetővé tegyük számukra, hogy ők is részesüljenek a rendszer előnyeiből." – tette hozzá Tóth Szabolcs.

A VCC Live mindig is nagy hangsúlyt fektetett termékei és szolgáltatásai folyamatos fejlesztésére. A cég 2015-ben partnerségre lépett a SimplePay online fizetési rendszert üzemeltető OTP Mobil Kft.-vel, valamint a Worldpay és Checkout.com globális fizetési szolgáltatókkal, hogy lefejlessze a VCC Live Pay megoldását. A termék az első olyan felhőalapú fizetési megoldás az európai régióban, ami lehetővé teszi a bankkártyás befizetések telefonhíváson keresztüli lebonyolítását.

A fizetési folyamat során feldolgozásra kerülő szenzitív ügyféladatok miatt a cég nagyfokú figyelmet fordított a maximális adatbiztonság megteremtésére. A világ legszigorúbb, PCI DSS, ISO27001 és ISO22301 adatvédelmi tanúsítványok megszerzésével a VCC Live lehetővé tette ügyfelei számára, hogy a VCC Live Pay-t bármikor és bárhonnan használhassák, mindenféle adatvédelmi lépés megtétele nélkül.

Mióta a VCC Live Pay a piacra került, a cég a vállalatok széles körében növelte népszerűségét. Felismerve az automatizálás és önkiszolgáló fizetési modellek iránti növekvő igényt, a VCC Live a friss tőkét részben főbb funkciói tovább fejlesztésére szánja, amivel további hozzáadott értéket kíván teremteni számos olyan ágazatban, mint a telekommunikáció, pénzügy, biztosítás és e-kereskedelem.

A VCC Live-ról:

A VCC Live több mint tíz éve szolgáltat telekommunikációs technológiát azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek az ügyfélszolgálat központi kérdés. Céljuk, hogy teljes körű és kiváló minőségű üzleti megoldásokat kínáljanak mindazoknak, akik telefonon és/vagy egyéb kommunikációs csatornákon tartják a kapcsolatot ügyfeleikkel, valamint, akiknek kiváló minőségű kommunikációs szolgáltatásokra van szüksége.

https://vcc.live/

A PortfoLion-ról:

A PortfoLion egy budapesti központú kockázati tőkebefektető, amely a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb bankcsoportja, az OTP Csoport részeként, biztos pénzügyi hátteret nyújt vállalkozásoknak, hogy piacra lépésüket és nemzetközi terjeszkedésüket sikeresen megvalósíthassák.

A PortfoLion jelenleg öt befektetési alapot kezel, amelyeknek 130 millió euró az értéke. A cég portfóliójában több mint 20 cég található. Az alapkezelő főként közép-, kelet-, és dél-kelet európai cégekkel lép partnerségre, de egész Európa területén nyitott potenciális befektetési együttműködésekre.

https://www.portfolion.hu/en/

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.