Már az otthonunkból is igényelhetünk személyi kölcsönt

Publikálva: 2018. június 26. személyi kölcsön

Az OTP Bank Magyarországon elsőként digitalizálta a személyi kölcsön ügyintézés teljes folyamatát. Az újításnak köszönhetően egy számítógép vagy notebook segítségével már otthonról is igényelhető személyi kölcsön a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Dr. Rajmonné Veres Ibolya, az OTP Bank Fogyasztási Hitelek Főosztályának igazgatója szerint az online is igényelhető személyi kölcsön egyre nagyobb szerepet játszik a piac bővülésében. A tavalyi évben a hitelfolyósítások már 7 százaléka teljes egészében elektronikusan, az OTPdirekt internetbankon keresztül történt.

A személyi kölcsön termék népszerűsége miatt az OTP Bank a fióki igénylés folyamatát is digitalizálta. Ez egyrészt a háttérfolyamatokat érinti, másrészt az átlagos ügyintézési időt, amely így már alig több mint 30 perc és szinte teljesen papírmentes a minden OTP fiókban elérhető digitális aláírópadnak köszönhetően.

A digitális aláírópad bevezetésével már nincs szükség a dokumentumok és szerződések kinyomtatására, amellyel eddig 35 tonna papírt nem kellett kinyomtatni és ez 1000 fa megóvását jelenti. A személyi kölcsön ügyintézésen kívül a lakossági készpénztranzakciók és átutalások, a számlanyitási folyamat, valamint december óta a betétlekötés is intézhető a digitális aláírópadon.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.