Az ünnepek alatt is nagyon pörgött a SZÉP-kártya

Publikálva: 2019. január 3. SZÉP-kártya

Az OTP Pénztárszolgáltató legfrissebb adatai szerint csaknem 2,5 milliárd forintot költöttek az OTP SZÉP kártyabirtokosok az ünnepek alatt a kártyáikról. Mintegy 210 ezer munkavállaló a vendéglátás alszámláról fizetett a legtöbbet, ugyanakkor pihenésre és kikapcsolódásra is jelentős összeget fordított. Az eddigi tapasztalatok alapján ez az év is az OTP SZÉP kártya éve lehet. Azonban ahhoz, hogy a kártyabirtokosok továbbra is élvezhessék a SZÉP-kártya-juttatás előnyeit, szerződést kell kötniük a szolgáltatóval.

Már-már hagyományosan rekordösszegű juttatást használtak fel az ünnepek alatt az OTP SZÉP kártyabirtokosok, akik 8,73 százalékkal költöttek többet ebben az időszakban, mint egy évvel korábban. Az előző évekhez hasonlóan most is a Budapest-Közép-Dunavidéki Régióban költöttek a legtöbbet a munkavállalók, ahol 4,62 százalékkal fizettek többet a kártyáikkal, mint egy évvel ez előtt.

„Az OTP SZÉP kártya az ünnepek alatt is kulcs volt az élményekhez” - mondja Vargáné Jandrasits Ildikó , az OTP Bank cafeteria üzletágvezetője. „Az OTP SZÉP kártyával fizetett összegek nagyságából is látszik, hogy a kártya népszerűsége töretlen, és többszázezer ember számára nyújt segítséget pihenésben, kikapcsolódásban és új élmények szerzésében. Ahhoz azonban, hogy az OTP SZÉP kártyabirtokosok továbbra is élvezni tudják a kártya nyújtotta előnyöket, szerződést kell kötniük az OTP Pénztárszolgáltatóval január 5-ig.

Új jogszabály miatt a SZÉP-kártya kibocsátóknak, így az OTP Pénztárszolgáltatónak is szerződnie kell minden kártyabirtokosával. Ahhoz, hogy a dolgozók január 6-tól is kaphassanak munkáltatói feltöltéseket a kártyáikra, át kell venniük szerződésüket január 5-ig. Ennek érdekében az OTP Pénztárszolgáltató az elmúlt hónapokban postai és elektronikus úton küldte el a szerződéseket a kártyabirtokosok részére. A szerződések január 5-ig az OTP Portálok felületén is megtekinthetők azok számára, akik a portálon regisztráltak.

Van OTP SZÉP kártyája, de nem kapta meg a szerződését?

Ha van OTP SZÉP kártyája, de 2019. január 5-ig nem veszi át, vagy nem tekinti meg a SZÉP-kártya-szerződését, akkor 2019. január 6-tól bármelyik OTP bankfiókban SZÉP-kártya szerződést köthet. Ezt azért fontos megtennie, hogy idén is megkaphassa munkáltatójától SZÉP-kártya-juttatásait.

Szerződéskötés után nincs egyéb teendője, az OTP Pénztárszolgáltató díjmentesen megnyitja a SZÉP-kártya-alszámláihoz tartozó számláit, összesen hármat. Innentől ezekre a számlákra érkezik a SZÉP-kártya-juttatása, melyet a megszokott módon használhat fel az elfogadóhelyeken.

A szerződéskötéshez mindenképp vigye magával:

  • személyi igazolványát és lakcímkártyáját, valamint
  • adókártyáját.

További információ: www.otpmindennap.hu/szepkartya

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.