Az OTP Private Banking ismét a legjobb hazai privát banki szolgáltató

Publikálva: 2021. november 8. elismerések

Átadták a Global Private Banking Awards elismeréseket

Két rangos nemzetközi díjjal is jutalmazták az OTP Csoport privátbanki tevékenységét a Global Private Banking Awards Gálán. Az OTP Private Banking egymást követő kilencedik évben vehette át a legjobbnak járó elismerést itthon, míg az ukrán leánybank harmadszor nyerte el Ukrajna legjobb privátbankjának járó díjat. Mindkét privátbanki üzletág a budapesti központú OTP Global Markets csoportszintű irányítása alatt végzi tevékenységét.

A mértékadó Financial Times gazdasági lapcsoporthoz tartozó, The Banker magazin és a Professional Wealth Management című szakfolyóirat által 2021. november 3-án szervezett online Global Private Banking Awards Gálán az OTP Private Banking a legjobb hazai privátbanknak járó elismerést kapta meg. Az OTP Csoport tagjai közül az ukrán leánybank, a JCT OTP Bank is értékes díjjal gazdagodott 2021-ben, az Ukrajna legjobb privátbankjának járó elismerést harmadszor vihette haza.

A díjat bíráló szakmai bizottság a pénzügyi mutatók alakulása és a szolgáltatások színvonala mellett az innovatív megoldások meglétét is értékelte a megelőző évre vonatkozóan. A több mint 120 vizsgált bank pénzügyi teljesítményének, hatékonyságának és piaci részesedésének részletes elemzése alapján az OTP Bank privátbanki szolgáltatásai a versenytársakkal összehasonlítva egyértelműen kiemelkednek a piacon.

„Közel egy évvel integráltuk a befektetési-, és privátbanki szolgáltatásainkat, valamint a privátbanki üzletág az OTP Global Markets csoportszintű irányítása alá került, mert úgy láttuk, hogy a szorosabb együttműködésből fakadóan a hazai ügyfelek a Global Marketsen keresztül hatékonyabban ki tudják aknázni az új működés adta lehetőségeket. Az üzleti eredmények és ezek a rangos, független elismerések is azt bizonyítják számunkra, hogy az átalakítás hatékonynak bizonyult, jó úton járunk” – mondta Bánfi Attila, az OTP Global Markets ügyvezető igazgatója.

Az OTP Private Banking vagyonkezelési szolgáltatásaival a közép-kelet-európai régióban mintegy 73 ezer ügyfelet szolgál ki 11 országban, és több mint 9 milliárd eurós ügyfélvagyont kezel, egyszerre nyújtva stabilitást és az innovatív megoldásokat a hozzá forduló ügyfeleknek. A hazai privátbanki üzletág közel 24 ezer ügyfél 2 500 milliárdos vagyonát kezeli.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.