Az OTP Agrár is részt vett az OMÉK-on

Publikálva: 2019. szeptember 30. agrár

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon ismét személyre szabott tanácsokkal segítették az érdeklődőket az OTP Agrár munkatársai.

Idén már 79. alkalommal rendezték meg a hagyományosan kétévente megtartott, több mint százéves múltra visszatekintő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt(OMÉK). Ahogy 2017-ben, úgy szeptember 26-a és 29-e között is a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont adott otthont az agrárgazdasági eseménynek.

A kiállítás a magyar termékkülönlegességek mellett a magyar mező- és élelmiszergazdaság termékeit, valamint a kertészeti, mezőgazdasági és élelmiszeripari újdonságokat mutatta be. Fő témája az agrárdigitalizáció és a generációváltás volt.

„A nemzetgazdaság első féléves külkereskedelmi többletének  54 százalékát, tehát több mint a felét az agrárium adta, a többlet közel 1,7 milliárd euró volt” - mondta el az esemény megnyitóján Nagy István agrárminiszter.

Az OTP Agrárágazati Igazgatósága ezúttal a Merkantil Bankkal és a Groupama Biztosítóval közösen összesen 120 négyzetméteres területen várta személyre szabott finanszírozási tanácsokkal az érdeklődőket. A vendégek megismerhették az OTP Agrár termék- és szolgáltatáspalettáját, illetve szakértők segítségével találhatták meg az igényeiknek leginkább megfelelő pénzügyi konstrukciót.

A hitelintézet standjánál az évek óta népszerű termékek, mint például a támogatások előfinanszírozáshoz kialakított OTP Zöld Kártya mellett olyan újdonságokkal is megismerkedhettek az érdeklődők, mint az Agrár Fejlesztési Hitel új konstrukciója. A kedvezményes kamatozású NHP fix-re épülő hitel a Vidékfejlesztési Program keretében támogatást nyert beruházási és fejlesztési célokra igényelhető. Persze emellett továbbra is elérhetőek az Agrár Fejlesztési Hitel termőföldvásárlásra és szabad felhasználásra kialakított variációi.

A pénzügyi tanácsadás mellett a vállalkozó kedvű vendégek feliratkozhattak az OTP Agrár hírlevelére és különböző ajándékokért megpörgethették a standon felállított szerencsekereket is.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.