Ismét az OTP Bank az Év bankja 2018-ban

Publikálva: 2018. november 30. elismerések

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2018 verseny fődíjasa. A hitelintézet a fődíj mellett két további díjban is részesült.

Idén 10 kategóriában indulhattak a magyarországi lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok a Mastercard által kiírt versenyen.

Az Év Bankja díj idei nyertese ismét az OTP Bank lett . A verseny legrangosabb címe nem csupán a hitelintézet üzleti eredményeit tükrözi, a szakmai zsűri figyelembe vette a többi kategóriában elért eredményeket is. Az OTP Csoport töretlenül a régió egyik legstabilabb pénzintézete. Nemzetközi összehasonlításban is rendkívül erős a tőkehelyzete, likviditási tartaléka. 2017-ben lezárult a horvát Splitska banka megvásárlása, 2018 nyarán pedig újabb két akvizíció bejelentésére került sor Bulgáriában és Albániában. A magyar operáció piaci részesedése jellemzően javuló trendet mutat a fő termékszegmensekben, melyet a digitális termékfejlesztések és innovációk is segítenek.

Az OTP Bank lett „Az év leginnovatívabb bank” kategória győztese is . Az OTP Bank Simple applikációját már több mint 570 ezren töltötték le, mobilfizetési szolgáltatása már bankoktól függetlenül is használható. Az OTP Banknál 2018 februárjától lehetőség van videó-azonosításos bankszámlanyitásra, és az idei év első kilenc hónapjában folyósított online személyi kölcsönök összege megduplázódott az előző év azonos időszakához képest. A digitális aláírópad minden OTP Bank fiókban elérhető, több mint 1,1 millió ügyfél használja. A bank 200 készpénzbefizetésre is alkalmas ATM-jével havonta több mint 100.000 befizetést bonyolítanak le.

Az év akadálymentes banki innovációja”kategóriát idén először hirdette meg a Mastercard, a szakmai zsűri rögtön az OTP Bankot tüntette ki a címmel. A hitelintézet folyamatosan fejlesztéseket hajt végre digitális felületein és bankfiókjaiban egyaránt. A vakok számára is biztonságosan használható, beszélő bankjegykiadó-automatákkal, hallássérültek ügyintézését segítő videó-tolmácsszolgáltatással és érzékenyített ügyfélhívó rendszerrel szereltek fel több száz fiókot az országban. A fejlesztések kivitelezésében több szakmai szervezettel is együttműködött a hitelintézet.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.