HR Fest: újabb elismerést kapott az OTP Bank

Publikálva: 2020. november 12. elismerések

Az OTP Bank innovatív szervezetfejlesztési projektje nyerte el a HRBEST 2020 Futureproof Organizations kategória fődíját az idei HR Festen. A rangos szakmai elismeréssel bankunk Elosztott Rendszerek Fejlesztési Igazgatóságának (ERFI) a japán Ikigai filozófia eszköztárát alkalmazó módszerét ismerték el.

Több mint 20 országból több ezer HR-szakember és cégvezető online részvételével zajlott le a HR Fest, Magyarország meghatározó emberierőforrás-rendezvénye, ahol a szakma legrangosabb elismeréseit adják át. Az esemény keretében az idei év legkiemelkedőbb HR-es teljesítményeit méltatta és díjazta a HRBEST zsűrije. A Futureproof Organizations kategóriában a jövőálló kezdeményezések díjának aranyát idén az OTP Bank innovatív szervezetfejlesztési projektje nyerte. A Popovics László igazgató által vezetett fejlesztőrészleg azzal érdemelte ki a díjat, hogy saját, belső humán erőforrásaira támaszkodva hozott létre új, innovatív megoldásokat kifejlesztő és azokat honosító, a legkorszerűbb szervezési elveket alkalmazó „zöldmezős” fejlesztőrészleget, amely a világ vezető fintech cégeinek alkalmazásaival versenyképes megoldásokat fejlesztenek a meghatározó hazai hitelintézetnek.

A HR Best megméretésen belül a Microsoft Magyarország támogatásával 2019-ben alapított a digitális transzformációban élen járó kis- és nagyvállalatokat díjazzák a Futureproof Organizations kategória díjaival.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.