BÉT Legek 2020: újabb elismerésekben részesült az OTP Csoport

Publikálva: 2021. február 24. elismerések

A Budapesti Értéktőzsde idén is megrendezte a hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legek 2020 díjátadó gálát, amelyen az OTP Csoport több elismerésben részesült. A gálán összesen 22 kategóriában osztottak elismeréseket.

Az OTP Bank nevében Csányi Sándor, elnök-vezérigazgató "Az év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója", valamint a "Kibocsátói transzparencia" díjakat vehette át Patai Mihálytól, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) elnökétől és Végh Richárdtól a BÉT vezérigazgatójától. Az OTP Jelzálogbank Zrt. nevében Becsei András, vezérigazgató „Az év jelzáloglevél kibocsátója” elismerést vehette át.

A BÉT Legek díjakról

A Budapesti Értéktőzsde közel húsz éve minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt. A legtöbb kategóriában kvantitatív módszertan (például forgalmi adatok) alapján születik eredmény. Az év hazairészvény-kereskedési platformja és a befektetői tudatosság építése kategóriáknál a beérkezett pályázatok, valamint - előbbi esetében - a felhasználók értékelése alapján állapítják meg a győzteseket.

További részletek a BÉT holnapján olvashatók: https://www.bet.hu/Rolunk/bet-legek/bet-legek-2020/dijazottak

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.