Három díjat vehetett át az OTP Csoport a BÉT Legek 2018 díjátadóján

Publikálva: 2019. január 21. elismerések

A Budapesti Értéktőzsde újra megrendezte a hazai tőkepiac egyik legkiemelkedőbb eseményét, a BÉT Legek 2018 rendezvényét. A tőzsde a díjátadó keretében 18 kategóriában díjazta az előző év legjobb tőkepiaci teljesítményeit, a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló, szakmai zsűri elbírálása és a piaci teljesítmények alapján.

Az év befektetési szolgáltatója az OTP Bank lett, valamint a hitelintézet elnyerte az év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója díjat is. Az idei évben új kategóriaként bekerültek az év külföldi kötvénykibocsátóját, valamint az év jelzáloglevél kibocsátóját megillető kitüntetések is, utóbbit az OTP Jelzálogbank Zrt. vehette át.

A BÉT Legek 2018 OTP-s díjazottai

1. Az év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója: OTP Bank Nyrt.

2. Az év jelzáloglevél kibocsátója: OTP Jelzálogbank Zrt.

3. Az év befektetési szolgáltatója: OTP Bank Nyrt.

A BÉT Legek díjakról

A Budapesti Értéktőzsde közel húsz éve minden évben megrendezi a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb éves teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legeket. A díjak odaítéléséről a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri dönt. A legtöbb kategóriában kvantitatív módszertan (például forgalmi adatok) alapján lesz eredmény és kerülnek díjazásra a legjobbak. Az év hazairészvény-kereskedési platformja és a befektetői tudatosság építése kategóriáknál a beérkezett pályázatok, valamint - előbbi esetében - a felhasználók értékelése alapján állapítják meg a győzteseket.

A BÉT Legek rendezvényről

A Budapesti Értéktőzsde egyik kiemelt rendezvénye a BÉT Legek díjátadó, ahol több kategóriában jutalmazza a tőzsde az előző év kiemelkedő teljesítményeit. Az évindító januári BÉT Legek díjak átadásával a BÉT értékeli az előző évet és ünnepélyes keretek között elindítja a következőt.

Forrás: bet.hu

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.