Négy díjat vehetett át az OTP Csoport a BÉT Legek 2022 díjátadóján

Publikálva: 2023. február 27. elismerések

Idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazó eseményét, a BÉT Legek gálát. Az OTP Csoport összesen négy elismerésben részesült, többek közt az Év befektetési szolgáltatója díjat is elhozta.

BÉT Legek 2022

A több mint két évtizedes hagyományt folytatva idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a BÉT Legek díjátadót, amelynek keretében a tavaly kiemelkedő teljesítményt nyújtó tőkepiaci szereplők részesültek elismerésben. A díjak odaítélésével és az ünnepélyes rendezvénnyel a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiaci ökoszisztéma fejlődése előtt kíván tisztelegni.

A BÉT összesen 24 kategóriában díjazta a jelölteket. A győztesek mezőnye a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Tőzsdei Tanácsadó Testület tagjaiból álló szakmai zsűri véleménye és a tőzsdei vállalatok piaci teljesítménye nyomán alakult ki, míg az év online hazairészvény-kereskedési platformját ezúttal is a felhasználók online leadott szavazatai alapján díjazták.

Az OTP Csoport ezúttal négy kategóriában bizonyult eredményesnek. Az egyik legnagyobb érdeklődést övező elismerést, az Év befektetési szolgáltatója díjat vehette át, emellett a banké lett a Kibocsátói transzparencia díj és Az év legnagyobb forgalmat elért részvénykibocsátója cím is.
Az év jelzáloglevél kibocsátója elismerést ezúttal is az OTP Jelzálogbank Zrt. érdemelte ki.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.