Visa Awards: két kategóriában is az OTP Bank nyert

Publikálva: 2022. október 11. elismerések

Az OTP Bank nyerte a Visa digitális innovációs és kártyaelfogadási díját az elektronikus fizetés terén az elmúlt évben elért kiemelkedő eredményei alapján.


Új hitelintézeti díjat honosított meg Magyarországon a Visa, a világ egyik meghatározó kártyatársasága. Az első alkalommal október 6-án átadott Visa Awards célja, hogy felhívja a figyelmet a hitelintézeti innovációra, ügyfélélményre, valamint a termékfejlesztésre és a példamutató kezdeményezésekre.

A kártyatársaság a díjak egy részének odaítélésekor egy független elemzéssel, a Deloitte módszertanával hasonlította össze a magyarországi bankok digitalizációs fejlettségét a fizetéshez kapcsolódó területeken. A felmérés 5 terület 170 fukcióját vizsgálta és azt kereste, hogy melyik banknál a legmagasabb az ügyfélélmény, hol érhető nyomon az a törekvés, hogy a hagyományos banki funkcionalitáson túlmutató beyond banking szolgáltatásokat is nyújtson, és ökoszisztémát teremtve különböztesse meg magát a versenytársaktól.

A Deloitte felmérése alapján az OTP Bank kaphatta meg a Visa digitális innovációs díját (Visa #1 Digital Innovator in Payment 2022). Az elismerésben meghatározó szerepet játszott, hogy az OTP Bank a napi tranzakcióknál magas arányban kínál digitális megoldásokat ügyfeleinek.

A kártyaelfogadási díjat (Visa #1 Acquirer 2022) szintén az OTP Bank nyerte el. A hitelintézet folyamatosan és dinamikusan növeli kártyaelfogadói hálózatát, valamint az OTP Bank által alapított OTP Mobil az elmúlt évben vezette be a SimpleBusiness alkalmazásban elérhető softPOS megoldást is. Így az applikáció révén a kereskedők akár mobiltelefonjukat is használhatják kártyaelfogadáshoz.

A díjakat Csányi Péter, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese Kiss Edétől, a Visa Magyarországért felelős területi vezetőjétől vehette át.

Az OTP Bank gratulál a Visa Awards további díjazottjainak.

Visa díjat átveszi Csányi Péter
Visa díjazottak 2022

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.