Duplázott az OTP Bank a Visa Awards-on: két díjat is elnyert a hitelintézet

Publikálva: 2023. november 9. elismerések

Idén másodszor rendezték meg a Visa Awards díjátadót, amelyen a világ egyik legmeghatározóbb kártyatársasága elismerje a hitelintézeti innovációkat, a termékfejlesztéseket, valamint a példamutató kezdeményezéseket.

Az OTP Bank idén két díjban is részesült. Első helyen végzett a Fizetések Digitális Innovátora (Visa #1 Digital Innovator in Payment), illetve a Kártyaelfogadás (Visa #1 Acquirer) kategóriában is.

Előbbi esetén a Visa a Deloitte-ot bízta meg, hogy egy nemzetközi módszertant használva hasonlítsa össze a magyarországi bankok digitalizációs fejlettségét a fizetéshez kapcsolódó területeken. Azt vizsgálták, hol a legjobb minőségű az ügyfélélmény, a hagyományos banki funkcionalitáson túlmutató beyond banking szolgáltatások, ökoszisztémák hogyan jelennek meg. Próbavásárláson keresztül mérték fel 9 magyar bank digitális fejlettségét, a bankkártyákhoz, valamint a számla szolgáltatásokhoz kapcsolódóan 170 funkciót értékeltek.

A Kártyaelfogadás (Visa #1 Acquirer) kategóriában az idei elismerést is az OTP Bank érdemelte ki az online fizetés felhasználói élmény fokozásáért, valamint a Magyarországra irányuló nemzetközi kártyás forgalom növeléséért végzett tevékenységéért. A kereskedői hálózat eladóhelyi promóciós eszközeinek kihelyezésében is élen járt a bank és általánosságban is sokat tett a digitalis fizetési módok fejlesztéséért.

Az elismeréseket Benyó Péter, az OTP Bank bankkártyás fizetési megoldások terület ügyvezető igazgatója és Takács Domokos, az OTP Bank Daily Banking területének vezetője vette át.

Gratulálunk a Visa Awards további díjazottjainak.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.