Az OTP Bank újonnan induló VideóBank szolgáltatása segítségével mindössze 15 perc alatt lehet új lakossági folyószámlát nyitni a számítógépünkről, okostelefonunkról vagy tabletünkről. A hitelintézet moduláris számlacsomagjának köszönhetően pedig több mint 250 féle számlacsomag állítható össze. Mindenki akár havonta beállíthatja, hogy élethelyzetének megfelelően éppen milyen számla változat felel meg.


A VideóBankon keresztüli ügyfél-azonosítással átlagosan 15 perc alatt nyitható új lakossági folyószámla az OTP Banknál. Az ügyfelek minden hétköznap 8 és 20 óra között, valamint hétvégén 10 és 18 óra között igényelhetnek új folyószámlát az otthonukból, nyaralás során vagy akár útközben. A bankszámla a következő banki munkanap végére már használható, míg az ahhoz tartozó bankkártya 15 napon belül kerül kiszállításra.

Természetesen a számlacsomag és a bankkártya kiválasztására a hét minden napján, 24 órában lehetőség van az OTP Bank honlapján, azonban a VideóBankon keresztül történő azonosítást csak a nyitvatartási időn belül vehetik igénybe az ügyfelek.

A VideóBankos azonosításhoz az ügyfél saját személyi igazolványának, vagy vezetői engedélyének, illetve lakcímkártyájának felmutatása szükséges.

A VideóBankon keresztüli igénylés itt érhető el.