Rekordszámú pályamű érkezett az OTP Business Társasházi Pályázatára

Publikálva: 2018. október 10. társasházi pályázat

Díjátadó ünnepségen hirdették ki az OTP Business Társasházi Pályázatának győzteseit. Az idén tízéves jubileumi pályázaton a társasházak, a bank honlapján keresztül szinte bármilyen célú fejlesztésre pályázhattak. A pályázatra rekordszámú, összesen 1238 pályamű érkezett. Közülük került ki az a húsz társasház, amely 300.000 és 1,8 millió Ft közötti támogatást nyert.

„A társasházak az OTP Business kiemelt célcsoportjai közé tartoznak, nagyon örülünk, hogy idén rekordszámú pályázat érkezett a felhívásunkra. A tapasztalatunk az, hogy a társasházak relatív kicsi költségvetésében már 300, 500 ezer forint vissza nem térítendő támogatás is komoly segítséget jelent” -mondta el Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója .

Hasonlóan a korábbi évekhez, idén is akadtak figyelemreméltóbb fejlesztési célok: egy várpalotai társasház lakóinak például nem kell több vadtámadástól tartaniuk, mert a támogatásból épített kapu minden bizonnyal távol tartja majd a lakóház előtt garázdálkodó vaddisznókat. Ebben az évben a legizgalmasabb igényeket a tizedik jubileum alkalmából meghirdetett különdíj kategóriában fogalmazták meg. A zsűri például egy pécsi ház elektromos autótöltős és egy szegedi társasház informatikai, illetve Wi-Fi hálózatának terve mellett tette le a voksát.

A magyarországi társasházak az elmúlt 10 évben összesen több mint 6200 pályázatot nyújtottak be az OTP Business felhívására. Budapesten kívül igen aktívak a miskolci, debreceni, pécsi és székesfehérvári lakóközösségek is. Összesen az ország 173 településéről érkeztek pályázatok.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.