A legjobb út a kalandok felé

Publikálva: 2019. augusztus 28. környezetvédelem

Az OTP Bank nemcsak saját működése során figyel a környezettudatosságra, de egyúttal támogatja a különböző zöld ügyeket és programokat, valamint aktív résztvevője is azoknak. Mindezt példázza a Magyar Természetjáró Szövetséggel kötött partnerség is, amelynek keretében a hitelintézet a szövetség új applikációjához csatlakozott.

Az OTP Bank évről évre többet tesz működése káros hatásainak mérsékléséért, folyamatosan keresi a környezetkímélő megoldásokat és törekszik azok minél szélesebb körben történő alkalmazására. Felelősségvállalásának fontos része, hogy óvja környezetét és másokat is környezettudatos magatartásra, egy zöldebb és egészségesebb életmódra ösztönözzön. Ehhez kínál alapot az OTP Bank és a Magyar Természetjáró Szövetség (MTSZ) több mint hét éve tartó együttműködése.

A természetben végzett szabadidős tevékenység nem csak örömforrás, de egyúttal rámutat természeti értékeink védelmének fontosságára is. Az OTP Bank pedig örömmel áll olyan ügyek, kezdeményezések mellé, amelyeknek közösségteremtő erejük van, az egészséges életmód és természetszeretet üzenetét hordozzák és nem utolsó sorban mindenki számára elérhetők.

Fedezze fel, amit még nem látott

A Magyar Természetjáró Szövetség idén indította el Természetjáró applikációját, amely a Google Play Áruházból és az App Store -ból is ingyenesen letölthető. Az MTSZ célja, hogy a többezernyi látnivalóval és számos túraútvonallal mindenkit a tartalmas és aktív időtöltésre ösztönözzön.

Az online, interaktív, térképes útikönyv gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vizitúrázóknak egyaránt hasznos. A túrák nehézség, távolság és hossz szerint szűrhetően, rengeteg praktikus adattal, a természetföldrajzi és kulturális háttérrel, az útba eső látnivalókkal, fényképekkel és hasznos információkkal egy helyen elérhetők.

Térképen az OTP Bank ATM-jei

Az alkalmazás praktikus funkcióinak egyike, hogy a túraútvonalak és látnivalók mellett mostantól az OTP Bank ATM-jei is megjelennek a térképen. Távolság szerint kereshetők, így ha menetközben váratlanul készpénzre lenne szükség, néhány kattintással látható hol található a legközelebbi automata.

Hogyan érhető el ez a funkció?

1. Kattintson az alkalmazás kezdőoldalán a ’Hasznos’, majd a ’Bankautomata’ menüpontra.
2. Ezt követően válassza ki a jobb alsó sarokban lévő „Távolság” menüpontot. Az alkalmazás így távolság szerint listázza a környező ATM-eket.
3. Kattintson az Önhöz legközelebb eső OTP Bank ATM-re a további információkért.

A pénzfelvétel kirándulás közben is egyszerű és kényelmes, mert az OTP Bank ATM-jei a hét minden napján, 24 órában elérhetők.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.