Jubileumi évet ünnepel az OTP Business Társasházi Pályázat

Publikálva: 2018. augusztus 1. társasházi pályázat

Lezárult a jelentkezés a tízéves OTP Business Társasházi Pályázatára, amelynek során a társasházak bármilyen célú fejlesztési támogatásra pályázhattak. A jubileum alkalmából az OTP Business Társasházi Pályázatán húsz lakóközösség nyerheti el a megemelt, 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Az idén négy kategóriában meghirdetett pályázat legjobbjai 1,8 millió forintos támogatást nyerhetnek, de a kategória ötödikek is bruttó 300 ezer forintot kaphatnak fejlesztési céljaikra.

A kezdeti években a közösségi terek (játszótér vagy klubszoba), felújítások (panelek esetében például a huzatfokozó cseréje), illetve biciklitároló vagy biztonsági berendezések beszerelése volt gyakori, majd megjelentek a modernebb igények is, mint például a LED világítás vagy napelem rendszer beszerelése. Az utóbbi években pedig a zöldtetők kialakítása is egyre gyakoribb igény.

A pályázat történetének legmeghatóbb pályázata egy budapesti házhoz kötődik, amelynek egyik lakója kerekesszékbe kényszerült és korlátozott közlekedését könnyítendő, a közösség példaértékű összefogása mellett az OTP Társasházi Pályázat díjának is köszönhetően sikerült a teljes lépcsőház többmilliós akadálymentesítését megoldani.

„A tapasztalatok szerint a pályázat a társasházak jelentős részét meg tudja szólítani. A nyertes közösségek pedig a díjak segítségével olyan közösségi fejlesztéseket tudnak megvalósítani, amelyekre egyébként nem lenne forrásuk. Akármilyen céllal nevezzenek is, pályázatunk, a tapasztalatok szerint összehozza a lakóközösségeket, hiszen az egyszerű pályázati nevezés előtt annak témájáról közösen kell dönteniük ” - mondta el Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

További információkért keresse fel az www.otpbusiness.hu/tarsashazipalyazat weboldalát.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.