A legkreatívabb művészeti alkotásokat keresi az OTP Bank és a Szépművészeti Múzeum

Publikálva: 2018. október 10. pályázat

Az állandó tárlatok mellett a legnagyobb alkotók időszaki kiállításainak is rendszeresen teret adó Szépművészeti Múzeum 3 éves rekonstrukcióját követően 2018. október 31-én újra megnyitja kapuit. Az újranyitáshoz kapcsolódva az OTP Bank a múzeummal közös művészeti pályázatot indított „Kerülj be a Szépműbe!” címmel.

A pályázók a „test” témájában nevezhették alkotásaikat művészeti irányzat megkötése nélkül, és mindössze a műről készült fotókat kellett feltölteniük #OTPVRMuzeum hashtaggel a nyilvános Instagram oldalukra.

Az Instagramon keresztül nevezett pályaműveket a 7 tagból álló szakmai zsűri értékeli, és a legjobbnak ítélt 15 alkotás az OTP VRMúzeumában kerül kiállításra, amely a www.otpvrmuzeum.hu weboldalon lesz megtekinthető október 8-tól. A virtuális kiállítótérben bemutatott műalkotásokra 2018. október 8. és 21. között szavazhat az oldalra látogató közönség.

A legtöbb szavazatot kapott győztes pályaművet a Szépművészeti Múzeum hivatalos megnyitója előtti napon, 2018. október 30-án ünnepélyes keretek között állítja ki az OTP Bank és a Szépművészeti Múzeum, amely egy teljes hónapon át megtekinthető lesz.

A teljes pályázati kiírás ide kattintva érhető el.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.