A PortfoLion és a Deutsche Telekom hubraum közösen támogatja a szoftverrobotok kifejlesztését

Publikálva: 2018. október 10. vállalkozás

A PortfoLion és a hubraum 400 000 eurós befektetéssel kívánja támogatni a robotizált folyamatautomatizálással (Robotic Process Automation, RPA) foglalkozó, CloudStorm startup cég termékfejlesztését és nemzetközi növekedését. A cég alapítói elkötelezettek egy úgynevezett Automated Office, azaz automatizált iroda létrehozásában, ahol az emberi munkaerő a hozzáadott értéket teremtő feladatokra koncentrálhat, miközben a szoftverrobotok végzik a manuális feladatokat.

Naponta több millió munkavállaló unalmas és ismétlődő feladatokkal tölti a munkaidejét, mert hiányzik a szoftverek közötti integráció, például a több forrásból származó információk riportokba rendezése vagy az adatok Excel és SAP közötti másolása és beillesztése. A CloudStorm csökkenti a folyamatok leképezésének manuális munkaigényét, és a drága tanácsadói órák számát. A rugalmas technológia egy innovatív üzleti modell kialakítását teszi lehetővé, ahol a kisebb cégek is élvezhetik az RPA nyújtotta működési előnyöket.

A PortfoLion és a hubraum által rendelkezésre bocsátott tőke kiegészíti az Európai Bizottság „Horizon 2020” keretprogramja keretében a szoftverrobotok új generációjának kifejlesztéséhez biztosított 1,6 millió eurós keretet. A befektetésnek köszönhetően a CloudStorm új piacok felé nyithat, és felkészítheti a vállalatot a globális növekedésre.

A három cégalapító – Nagy Bence, Rozner Mihály és Salamon Dávid – büszke az OTP és a Deutsche Telekom közös befektetésére, és arra, hogy első magyar startupként kerültek be a Deutsche Telekom üzleti portfóliójába.

További információkért keresse fel a www.cloudstorm.io vagy a www.portfolion.hu weboldalt!

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.