Közel 100 új munkahelyet teremt az OTP Bank Pécsett

Publikálva: 2020. november 9. fejlesztések

A koronavírus-járvány és különösen a hiteltörlesztési moratórium meghirdetése miatt ugrásszerűen, mintegy 30-40 százalékkal növekedett az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatának bejövő forgalma, ami azóta sem esett vissza a vírus hazai megjelenése előtti szintre. Az OTP Bank - az ügyféligényeket szem előtt tartva - folyamatos fejlesztésekkel biztosítja a stabil szakmai hátteret az ügyfelek kényelmes és magas színvonalú kiszolgálásának érdekében. Ebbe a folyamatba illeszkedik a pécsi telefonos ügyfélközpont megnyitása.

A baranyai megyeszékhelyen 30 munkatárssal kezdte meg működését az OTP Bank új, telefonos ügyfélszolgálata, amely hamarosan további 50 fővel bővül, így a tervek szerint összesen csaknem száz munkahelyet hoz létre a Dél-dunántúli Régióban. A helyszín kiválasztásakor a hitelintézet olyan, Budapesten kívül eső területet keresett, ahol a Contact Center stabil és rugalmas üzemeltetése kedvező feltételekkel biztosítható, a megfelelően képzett munkaerő pedig könnyen elérhető. Az előzetes felmérések eredményei alapján döntöttek Pécs mellett.

Közel 100 új munkahelyet teremt az OTP Bank Pécsett

 „A létszámot még nem töltöttük fel, így a jövőben is lesz felvétel a pécsi központunkba. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen, sok szempontból bizonytalan időszakban is új munkahelyeket tudunk teremteni. Az OTP Bank Contact Centere folyamatosan fejlődő és stabil, biztonságos környezetet kínál az itt dolgozóknak, akik fiatalos, lendületes, együttműködő közösséget alkotnak. Képzésekkel, innovatív megoldásokkal, új lehetőségekkel támogatjuk őket abban, hogy minél sikeresebbek legyenek a munkájukban” - mondta el a zártkörű megnyitón, Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

„Komoly jelentősége van annak, hogy az OTP Bank Pécs városa mellett döntött, amikor kijelölte új Contact Centere helyszínét, ez a várossal szembeni bizalom megnyilvánulása. Jó időben meghozott döntés ez, hiszen városunk törekszik rá, hogy a jövőben tovább bővítse a hasonló szolgáltató központok megjelenését, a jól képzett helyi fiatalok számára vonzó, belvárosi munkahelyek létrejöttét” - nyilatkozta a megnyitón Péterffy Attila, Pécs polgármestere.

A járvány csak a munkarendet változtatta meg

A munkatársak együttműködése érezhetően erősödött a koronavírus járvány alatt, egymást támogatták ebben a nehezebb időszakban. A Contact Centerek munkatársai a járványügyi előírásokat szem előtt tartva egymástól elkülönítve, több helyszínen, illetve home office-ban fogadják az ügyfelek hívásait. Általános tapasztalat az is, hogy az itt dolgozók nem teherként, hanem inkább kihívásként tekintenek a magas megkeresésszámra ebben a sokak számára feszült, bizonytalan időszakban.

Az OTP Bank célja változatlanul egy világszínvonalú Contact Center létrehozása, amely rendkívüli értékteremtéssel, értékesítési kiválóságokkal és kiemelkedő működési hatékonysággal szolgálja ki ügyfeleit. Ennek érdekében a hitelintézet kiemelt figyelmet fordít arra, hogy olyan digitális folyamatokat fejlesszen, amelyek csökkentik a kollégák adminisztrációs terheit, valamint támogatják a munkájukat abban, hogy minél több időt tudjanak egy-egy ügyfélre fordítani. Az ügyfélszolgálat munkatársait egy szakmai támogató csapat is segíti, hogy maximálisan felkészülten kommunikáljanak az ügyfelekkel és egy stresszesebb időszakban is kiegyensúlyozottak legyenek.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.