Mit tud a moduláris számlacsomag?

Publikálva: 2018. június 26. bankszámla

Eddig jellemzően a bankok előre kialakított szolgáltatásokat kínáltak. Az OTP Bank újításával, a moduláris számlacsomaggal az ügyfelek az eddiginél is nagyobb rugalmassággal dönthetik el, hogy milyen számlacsomagra van szükségük a több mint 250 féle verziónak köszönhetően.

Fábián Tamás pénzügyi pszichológus szerint három feltétel mindenképpen szükséges a pénzügyi elégedettség teljesüléséhez: az ügyfél érezze magát biztonságban, tudja kontroll alatt tartani a pénzügyeit, ugyanakkor kapjon nagyfokú szabadságot is azok elintézésében. Ezek azok a tényezők, amiknek köszönhetően jól érzik magukat a bőrükben az ügyfelek, és ezek biztosítására törekszik tulajdonképpen minden pénzügyi szolgáltató, a legkisebb fintech startuptól a legnagyobb bankig.

Az OTP Bank elsőként fejlesztette ki az úgynevezett moduláris számlacsomagot, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek saját maguk állítsák össze, hogy mikor milyen szolgáltatásra van szükségük. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a moduláris számlacsomagot választó ügyfelek átlagosan 10-12%-ot spóroltak a számlavezetési díjukból, leginkább a készpénzfelvétel és az átutalások költségeit csökkentették, valamint sms kontroll-szolgáltatást állítottak be maguknak.

A megoldással a szerződésnyitások időigénye megfeleződött, míg a felhasznált papír mennyisége ötödére csökkent.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.