Nagydíjas az OTP Bank a Mastercard - Az év bankja 2023 versenyén

Publikálva: 2024. február 9. elismerések

18 év alatt a legtöbb díjat nyerte el az OTP Bank a hazai bankszektor legjelentősebb és legrégebbi versenyén: ezt díjazta Az Év Bankja Nagydíjjal a Mastercard. Emellett a megmérettetés történetében először az OTP Bank és a Gránit Bank közösen nyerte el Az év bankja 2023 fődíjat.

A hitelintézetek idén hét kategóriában versenyeztek, az OTP Bank Az év kiberbiztonsági edukációs kampánya kategóriában győzött. Az egyik legnagyobb, legtöbb ügyféllel rendelkező lakossági bankként évek óta folyamatosan és több különböző csatornán hívjuk fel a figyelmet a csalások típusaira, és adunk gyakorlati tudást a megelőzés érdekében: többek között az online biztonsági funkciók és biztonságos fizetés használatának ösztönzésével.

„Büszkék vagyunk arra, hogy elértük a 18 évvel ezelőtt kitűzött célunkat. Létrehoztuk a magyar pénzügyi szektor legrangosabb hazai díját, és mára a Mastercard – Év Bankja a kiválóság egyik legfőbb fokmérője lett. A mostani eredmények is jól mutatják, hogy a magyar piacon mennyi innováció történik és milyen szoros a verseny. Éppen ezért tartottuk fontosnak, hogy a Mastercard – Év Bankja Nagydíjjal tüntessük ki azt a bankot, amelyik a legtöbb első helyezést és legtöbb fődíjat nyerte az elmúlt 18 évben. Ez pedig nem mást, mint az OTP Bank. Ez a díj egyaránt szól a 18 év alatt elért eredményeiknek, de szól annak a húzóerőnek, amivel ők a hazai bankszektorban bírtak az elmúlt évtizedekben és amellyel minden szereplőt versenyre hívtak. Azt gondolom, hogy ennek a versenynek pedig mindannyian csak nyertesei lehetünk” – hangsúlyozta Eölyüs Endre, a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

A díjakat az OTP Bank részéről Becsei András vezérigazgató-helyettes vette át.

„Stabilitás, innováció, fenntarthatóság, növekedés, ezek a legfőbb értékei az OTP Banknak. Azon dolgozunk, hogy minél gyorsabb, kényelmesebb és biztonságosabb szolgáltatásokat tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. A Mastercard által a banknak ítélt Év Bankja Nagydíj nem csupán a hazai operáció elismerése, de az OTP Csoportban jelen lévő 12 ország leányvállalatainak elismerése is, hiszen mi együtt váltunk a régió egyik kiemelkedő bankcsoportjává, amely több mint 17 millió ügyfelet szolgál ki. Büszkén viseljük mostantól az Év Bankja Nagydíjasa címet, köszönjük az elismerést” - fejtette ki a díjak kapcsán a Retail Divízió vezetője.

Gratulálunk minden díjazottnak és pályázónak!

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.