Kiválósági Díjat kapott az OTP Bank

Publikálva: 2020. november 3. elismerések

Az OTP Bank elnyerte a Global Finance magazin Safest Bank Award 2020 elismerését.

A Global Finance magazin idén is közölte a világ legbiztonságosabb bankjainak listáját, köztük értékelve és kiválasztva a kelet-közép-európai régió országainak legbiztonságosabbnak minősített bankjait is. A New York-i székhelyű, elismert kiadvány szerint Magyarország legbiztonságosabb bankja az OTP Bank.

A régió legbiztonságosabb bankjainak kiválasztásakor az értékelők többek között figyelembe vették a bankok hosszú távú hitelminősítését és mérlegfőösszegüket is. Az értékeléskor a magazin a legnagyobb hitelminősítők, a Moody's, a Standard and Poor's és a Fitch Ratings besorolásait vette számba.

Az elismerés jelentős annak fényében is, hogy 2020 nagy részében a világot a COVID-19 járvány sújtotta, amely számos országban – köztük Magyarországon is – a gazdasági aktivitás visszaesésével járt. Az OTP Bank stabilitása, kiváló tőkepozíciója és kiemelkedő likviditási helyzete alapján a világ 112 legbiztonságosabb bankjainak egyikeként került fel a Global Finance listájára, amelyet vállalatok, befektetők és magánszemélyek használnak fel üzleti döntéseik során.

Nemcsak biztonságos, a legjobb is az OTP Bank 2020-ban

Az OTP Bank idén további két kategóriában is elnyerte a Global Finance magazin elismerését: az OTP Bank lett Magyarország legjobb bankja, emellett ismét, immár 16. alkalommal, a hazai hitelintézet lett a legjobb devizapiaci szolgáltató a magyar piacon a nívós pénzügyi lap értékelése alapján 2020-ban. A két elismerés mellett az OTP LAB, az OTP Bank innovációs központja 2019 után 2020-ban is elnyerte a Global Finance magazin  Best Financial Innovation Labs  díját.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.