Az OTP Bank a legvonzóbb munkahely

Publikálva: 2021. november 10. elismerések

A PwC Magyarország idén már ötödik alkalommal mérte fel a hazai munkahelyválasztási preferenciákat a fiatalok és a tapasztalt szakemberek körében. 2021-ben duplázott az OTP Bank az Év Legvonzóbb Munkahelye díjátadóján: nemcsak a pénzügyi, de az összesített kategóriában is első helyezést ért el.

A korábbi évekhez hasonlóan 2021-ben is felmérte a jövő munkavállalóinak munkahelyválasztási preferenciáit a PwC Magyarország, és az Év Legvonzóbb Munkahelye Díjakat összesen tíz iparági, valamint egy összesített kategóriában osztották ki a kutatásban részt vett, 16-28 év közötti válaszadók értékelése alapján.

A cég az idei munkaerőpiaci-preferencia kutatásában a 16 évnél idősebb diákokat, hallgatókat és munkavállalókat kérdezte meg online felmérése keretében, hogy milyen tényezők és juttatások meghatározóak számukra, milyen elvárásokat fogalmaznak meg a munkaadókkal szemben, valamint melyek azok a hazai munkáltatói márkák, melyek a leginkább vonzóak számukra.

Az Év Legvonzóbb Munkahelye Díj

Akárcsak az elmúlt években, a pénzügyi kategóriában idén is az OTP Bank került ki győztesként, ráadásul a bank 2021-ben az összesített kategóriában is első helyezést ért el.

A pénzügyi kategóriában második helyen a Morgan Stanley, harmadik helyen pedig a K&H Bank végzett.

A vállalati kultúra és a vezetők szerepe erősödött a Covid második évében, az otthoni munkavégzés lehetősége pedig először került a TOP10-be a munkahelyválasztási preferenciák rangsorában.

A csökkenő bizonytalanság sem változtatott a munkavállalók tavaly átalakult prioritásain: továbbra is az alapbér a legfontosabb, ezt a rugalmas és kiszámítható időbeosztás követi.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.