Az OTP Bank lett a kelet-közép-európai régió legjobb kkv-bankja

Publikálva: 2021. november 10. elismerések

Az OTP Bank érdemelte ki a Global Finance magazin Best SME Bank Award 2022 elismerését mind a régióban, mind a magyar piacon.

A mértékadó, New York-i székhelyű Global Finance magazin idén első alkalommal értékelte a kis- és közepes vállalkozásokat legjobban kiszolgáló pénzintézeteket. A lap indoklása szerint a koronavírus-járvány ezeket a társaságokat érintette legérzékenyebben, valamint több országban is fontos szerepet játszanak a gazdasági újranyitásban. A díj azokat a hitelintézeteket ismeri el, akik felismerték a szegmens jelentőségét és kiemelt figyelmet fordítanak a kkv-k kiszolgálására.


A kelet-közép-európai régióban, ezen belül Magyarországon idén az OTP Bank kapta az SME Bank Award 2022 elismerést.

Az értékeléskor a Global Finance szerkesztői a bankok által szolgáltatott információk mellett figyelembe vettek független kutatásokat is, továbbá iparági bennfentesek, vezetők és technológiai szakértők álláspontját. Fejlesztési eredményeik mellett számított a díjazottak piaci helyzete, hogy mennyire ismerik a kkv-k piacát és igényeit, valamint, hogy mennyire sokszínű termék- és szolgáltatás palettával rendelkeznek.

„Megtiszteltetés számunkra a Global Finance magazin újabb elismerése, amely tovább erősít bennünket abban, hogy jó úton járunk. A felelős működéssel, valamint a rendkívüli helyzetben a vállalkozói ügyfélkör zökkenőmentes kiszolgálása érdekében végzett munkával az OTP Bank hozzájárulhatott a járvány hatásainak enyhítéshez és a gazdaság élénkítéséhez. Tanácsadóink segítségével rugalmas pénzügyi megoldásokat tudunk biztosítani a vállalkozásoknak méretüktől és tevékenységi körüktől függetlenül”  – mondta Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese.

Az OTP Bank tevékenységét az elmúlt években számos hazai és nemzetközi elismeréssel díjazták. A budapesti központú, a kelet-közép-európai régióban is meghatározó hitelintézet 11 országban, több mint 16 millió ügyfelet szolgál ki modern banki megoldásokkal; működésének alapja a stabilitás és az innováció.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.