Tizenkilencedik alkalommal is az OTP Bank lett a legjobb devizapiaci szolgáltató a magyar piacon

Publikálva: 2022. december 6. elismerések

A 2005 óta folyamatosan az első helyen végző magyar bank mellett a bolgár DSK Bank és a szerb OTP Banka is kiérdemelte a Global Finance World’s Best Foreign Exchange Banks díját. A legjobbaknak járó elismerések jelentőségét tovább erősíti, hogy olyan piaci körülmények között érdemelték ki az elismeréseket a díjazottak, amikor a nagyfokú bizonytalanságra rendkívüli volatilitással reagáltak a devizapiacok.

Az egyik legrangosabb nemzetközi pénzügyi magazin, a New York-i székhelyű Global Finance rendszeresen kihirdeti a legjobban teljesítő bankokat és pénzügyi szolgáltatókat. Az elismerések a globális pénzügyi közösség megbízható kiválósági standardjává váltak. A magazin idén immár 23. alkalommal nevezte meg a világ legjobb devizapiaci szolgáltatóit, a megmérettetésen 88 ország intézményei vettek részt.

A világ legjobb devizapiaci szolgáltatóit a tranzakciós volumen, a piaci részesedés, a globális lefedettség, az ügyfélszolgálat, a versenyképes árképzés és az alkalmazott innovatív technológiák alapján választották ki országonként, de figyelembe vették iparági elemzők, vállalatvezetők és technológiai szakértők véleményét is. A díj alapítói szerint most talán minden korábbinál kritikusabb tényező a legjobb devizapiaci szolgáltató kiválasztása, hiszen a négy évtizede nem látott inflációs ráták visszatérése drámaian megnövelte a devizapiacok volatilitását.

A bolgár, a magyar és a szerb piacon egyaránt az OTP Csoporthoz tartozó hitelintézet vitte el a pálmát, amelyek devizapiaci szolgáltatást nyújtó területei a budapesti központú OTP Global Markets Igazgatóság csoportszintű szakmai irányítása alatt működnek. Az OTP Bank 2005 óta megszakítás nélkül érdemli ki az elismerést.

Ez a böngésző sajnos nem tudja megjeleníteni a honlapunkat.

Kérjük, használja a legfrissebb Chrome, Firefox, Internet Explorer vagy Edge böngészőt.

Az Ön teendője:

  • nyisson új oldalt a fenti böngészők valamelyikén,
  • másolja be honlapunk linkjét a böngészősávba, és nyomja meg az Entert,
  • és már használhatja is az oldalunkat.

Ha kérdése van, írjon nekünk az e-mail címen!

Your browser is not compatible with this site. Read more.